هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Comrade_Bayat
ممنون
تشکر از کامرد: ۱۰ از ۱۰ -
Blue28
شدت حواب اومدن ولی منتظر جابجا شدن بچه ۳ ساله شدن تا سر جاش بتونم بخوابم: ۱۰ از ۱۰ -
Akito ودف
به بچه چیکار داری
-
@Comrade_Bayat یدونه از اون ۱۰ کم شده یه اون یکی ۱۰ اضافه شده
کشف معما: ۰ از ۱۰ -
Akito هنوز مسافرتین؟
-
@Venus655
باور کن میشه
خدا شاهده بهش گفتم همون روز ترازا اومده برو ببین.
پریشب گفتمش کارنامه نهایی اومده رتبهها اعلام شده. میگه مگه کارنامه ترازا رو دادن؟ -
Blue28 سر جام خوابیده خب:/
دیوار کوتاه تر از آکیتو وجود نداشتن: ۱۰ از ۱۰ -
Blue28 آری
-
Michael Vey
ببین حقیقتاً من از آذر ماه بحرانهای به شدت عجیبی رو پشت سر گذاشتم. قشنگ عین فیلما که یه نفر به صورت دومینووار تمام زندگیشو از دست میده، منم دقیقا همچین اتفاقی برام افتاد... اما فرصت عزاداری، فکر کردن و کنار اومدن باهاشون رو نداشتم... به خاطر اینکه واقعا ما وضعیت درسیمون توی دانشگاه سنگینه. همیشه کار دایم برای انجام دادن.
و اونوقت ۱۹ تیر که تحویل پایانی رو دادیم، من یهو به خودم اومدم دیدم پسر، چقدر حالم بده!
و قشنگ تمام اون حسای عقب افتاده یهو سرم آوار شدن...
حقیقتا فکر میکنم مشکل از تابستون نیست... از بیکاریه.
برای همین حتی الامکان توی زندگی تلاش کردهم سر خودمو بند کنم...@danial-hosseiny میدونم چی میگی..
هر چن اینکه از آذر ماه اتفاق افتاد و سرکوب شد و تا الان اون خستگیه ب جا مونده دیگه خیلی سخت تر میکنه شراطیتتو خیلی سخت تر از من شاید...
واسه من اگ خستگی دوران پشت کنکور رو فاکتور بگیریم، اتفاقایی که همزمان تو ماه اخیر تو زندگی شخصیم افتاد به علاوه انتظار نتایج باهم دست ب دست دادن تا منو از پا دربیارن..
امیدوارم خستگیت و حال بدت و هر چی که هست زودتر حل شه و حال دلت زودتر خوب خوب بشه.. -
@Comrade_Bayat
یازده سپتامبر؟ -
@Comrade_Bayat
یازده سپتامبر؟ -
@Comrade_Bayat
یازده سپتامبر؟@danial-hosseiny نایس...
لجند بودن: ۱۰ از ۱۰ -
بچه ها این درسته که شهریه دانشگاه آزاد همه جا یکسانه؟
مثلن شهریه پرستاری تهران با پرستاری زابل یکیه؟ -
آب اشامیدنی واقن خوشمزس
-
@danial-hosseiny میدونم چی میگی..
هر چن اینکه از آذر ماه اتفاق افتاد و سرکوب شد و تا الان اون خستگیه ب جا مونده دیگه خیلی سخت تر میکنه شراطیتتو خیلی سخت تر از من شاید...
واسه من اگ خستگی دوران پشت کنکور رو فاکتور بگیریم، اتفاقایی که همزمان تو ماه اخیر تو زندگی شخصیم افتاد به علاوه انتظار نتایج باهم دست ب دست دادن تا منو از پا دربیارن..
امیدوارم خستگیت و حال بدت و هر چی که هست زودتر حل شه و حال دلت زودتر خوب خوب بشه..Michael Vey
متشکرم... تو نیز هم -
@danial-hosseiny میدونم چی میگی..
امیدوارم خستگیت و حال بدت و هر چی که هست زودتر حل شه و حال دلت زودتر خوب خوب بشه..Michael Vey من هنوز خستگی اژمون تیزهوشان نهم یه دهمم از بین نرفته یچها
-
Blue28
متشکر. تاحالا آب نخورده بودیم. -
دیگه خیلی دارم این ۱۰ از ۱۰ رو لوس میکنم:/
لوس کردن «۱۰ از ۱۰»: ۱۰ از ۱۰