هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 ارههه خیلییی باحالهه
-
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya ها؟
نکنه تو اوشینی؟؟ -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey اها اینم هست
اونم خوبه که دیدن مسیر خیلی لذت بخشه تازه صبح زودشم یک چیز دیگه است یک تازگی و طراوتی ویژه ای داره -
بابونــــهreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 خب همش میترسم تصادف کنیم
-
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 نهه تو ماشین دلم میخواد بیدار باشم مسیر رو کلا دوست دارم :>>>
-
بابونــــهنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya چرا؟
البته بستگی به راننده داره و مسیر -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya هعیققق
-
Michael Veyreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 ن ن پایینترم گفتم تو سال کنکورم بخدا کمک میکردم هر روز
تازه تو سال پشت کنکور اعتماد ب سقف داشتم تا روز اخر کارای خونه هم میکردم لوس بازی درنیاوردم -
بابونــــهreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 نه خواب تو ماشین وحشتناکه
-
برم عینکم بزنم
روشن شم -
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
Michael Vey من از ساعت ۴ هر روز بیدار میشم صبحانه آماده میکنم
بعد مطالعه و یادگیری
بعد ناهار درست میکنم
بعد برای بعد از ظهر و عصرانه کیک درست میکنم
بعد شام
بعد از کمی مطالعه ساعت ۱ میخوابم
-
ایی وایییییی
-
Michael Veyreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 خیلییی حیف شد هععییی
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey بیشتر نگرانی خواب ه هستی اا
فقط چند دقیقه هست
ادامه شو تو ماشین دنبال کن
شیرین تر هم هست -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya نخند خدا سرت میاره
-
اخه این چ بساطیه ۵ صبح راه میفتیم
از خواب نازم باید بزنم -
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey حضوری یه چیز دیگه هست...
برم منم ببینمش -
مِهردُختreplied to Michael Vey on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey دارن ازت انتقام اون روزایی که درس میخوندی کار نمی کردی رو میگیرن
پست 77547 از 135290