هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چرا انقدر دفترچه انتخاب رشته سخت حرف میزنه؟
-
لعنت به من....
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
zeinab dehghanireplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 بچه پولدار
-
اینجوری کسایی که مرددن برن دانشگاه یا پشت بمونن، بخاطر قضیه محرومیت انتخاب رشته نمیکنن
جالبه! -
بابونــــهreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_maya متاسفانه
اره اونا رو هم می تونم پارسال م می شد
ولی خب همین طوریش دانشگاه های خوبم
برای این رشته اینده شغلی مشخصی ندارنددوستم امروز میگفت برای استخدام دیگه دانشگاه آنچنان ملاک نیست،حتی مدرکم کمتر ملاکه اما تجربه و بلدی مهمه
پس زیاد به این که چه دانشگاهی درس بخونی فکر نکنباید مناطق صنعتی و دانشگاه ها خوب پیدا کنم و با ازمون ها بهتر هست فکر کنم
نمیدونم؛ شاید
سعی می کنم اطلاعات بهتری بدست بیارم
ممنونموفق باشی عزیز
-
-
این کلمه خودگردان حتی اسمش هم ترسناکه
-
رشته رو ملاک بزارین بعد دانشگاه رو
-تجربه -
.حالا فک کن اینقد گذشته من هنوز کامل کنار نیومدم
قشنگ رو مخمم نیستا
تو مخمه! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر سخته انتخاب:)))
-
@_Mahdieh ای وای مگه محرومیت دوباره گذاشتند؟
مگه قرار نبود هم بشه رفت دانشگاه هم کنکور داد بعد انصراف داد؟! -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
.......
-
کی شعر تر انگیزد....
-
.نچ
داشتم میخوندم -
خاطر که حزین باشد...
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya اها چه خوب اگر این طور باشه خیلی خوبه
متاسفانه حتی خارج از مهارت
داخل بازار کار پارتی و.. اینا بیشتر لحاظ میشه برای همینم هست با مدارک بالا حتی کار نداره طرفخیلی ممنون همچنین 🩵
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to zeinab dehghani on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani سلام
چطور؟ -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh ای وای مگه محرومیت دوباره گذاشتند؟
مگه قرار نبود هم بشه رفت دانشگاه هم کنکور داد بعد انصراف داد؟!نکتهی بسیار مهم | اگر رشته دولتی ( رایگان ) تحصیل میکنید
تو کنکور امسال میخواهید انتخاب رشته کنید
تا ۲ سال پس از انصراف اجازه انتخاب همون رشته رو ندارید.
اگر بخواهید دوباره شرکت کنید باید قبل از ازمون کنکور انصراف بدهیدجمعبندی محرومیت:(از کنکور ۱۴۰۴)
۱. اگه پزشکی دندان دارو و دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس و … قبول بشین
سال بعدش از کنکور محرومید۲. اگه تو بقیه رشته های روزانه قبول بشید، باز سال بعد از کنکور محرومید
۳. اگه میخواین کنکور ثبتنام کنین، باید قبل ثبتنام انصراف بدین از دانشگاه
58191/135849