هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
به خدا نمیخوابم سشوارم خراب میشه
-
اینک امروز خیلی راحت میتونستم بین پزشکی و دندون بمونم ولی الان حتی انتخاب رشته هم نمیکنم حس بدی میده بهم
ولی خب از اونور میگم پارسال تایمی نداشتم تا ب خودم اومدم سر جلسه اردیبهشت بودم و بعدشم نهایی...:)ولی خب امیدوارم سال بعد بین همون پزشکی و دندون بمونم..:)
-
اینک امروز خیلی راحت میتونستم بین پزشکی و دندون بمونم ولی الان حتی انتخاب رشته هم نمیکنم حس بدی میده بهم
ولی خب از اونور میگم پارسال تایمی نداشتم تا ب خودم اومدم سر جلسه اردیبهشت بودم و بعدشم نهایی...:)ولی خب امیدوارم سال بعد بین همون پزشکی و دندون بمونم..:)
ari_14 عمیقا آرزو میکنم به زودی اون نتیجه ای رو از زحماتتون بگیرین که از ته قلبتون خوشحال میشین...
-
آخه کی ۷ شب میره موهاش رو سشوار کنه؟
-
وااااات دااااا...
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ari_14 عمیقا آرزو میکنم به زودی اون نتیجه ای رو از زحماتتون بگیرین که از ته قلبتون خوشحال میشین...
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAkito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مرسی ازت
️
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیر بارون با توام
تو خیابون با توام
تو دلم برف اومده
من تو زمستون با توام
حرفی از رفتن نزن
نه نمیشه -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من اینو یاد گرفتم که یه سری چیزا فقط محدود میشه به آهنگها و قصه ها و قرار نیست توقع داشته باشم اون اتفاقات تو زندگی واقعی هم بیفته
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رتبه یک تجربی میگفت که
انگار از تلویزیون فهمیده
رتبه ۱ شده .....
جالب بود -
@Venus655
به خانمه گفتم کارت مامانم دستمه چیکار کنم ؟
گفت بیا موهات رو رنگ کنم
گفتم مامانم اجازه نمیده
وگرنه ۲ و سیصد میدادم موهام رو صورتی میکردم
-
رتبه یک تجربی میگفت که
انگار از تلویزیون فهمیده
رتبه ۱ شده .....
جالب بوددانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده@Younes-D-IUT
آخه فک میکنم پریا حسن زاده ترازش بیشتر بود -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نفس نفس تو سینه ام عطر نفس های شماست
اگر که قابل بدونین خونهی دل جای شماست
نکن امروز را فردا، دلم افتاده زیر پا
بیا ای نازنین ای یار دلم رو از زمین بردار
نفس نفس -
رتبه یک تجربی میگفت که
انگار از تلویزیون فهمیده
رتبه ۱ شده .....
جالب بود@Younes-D-IUT خب باید از تلویزیون بفهمه دیگه
چون پورعباس یه نشست خبری داشت و اونجا رتبه برترا رو گفت -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
کی هستن
رتبه 3؟