هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Younes.D.IUT
میدونم
من عموم با پارتی رفت تو مجتمع فولاد الان دیگه ما رو نمیشناسه
از این موارد فراوونه -
AmirBarsamنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
تهش توجیهی نتونستند واسه این افتضاح پیدا کنند همه کوتاهی ها و تقصیر ها میفته گردن دشمن
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Hamid.s در انتخاب رشته ️ گفته است:
jahad_121
چه تصمیمی داشتید که براتون بد شد؟این که می گم مد نظر خودم بود و قطعی نبود
اول از همه که می خواستم مواد متالوژی شهید رجایی بزنم
رفتم دیدم اصلا نه این رشته رو میگیره نه اصلا بومی استان ما دبیر می خواد
و 2 تا رشته بود که اونا هم مرد می گرفتبعدشم می خواستم بورس دانش ها و بورس صنعتی ها شیمی رو بزنم
که البته این هنوزم هست ولی با یک مانع اونم همین محرومیت از کنکور که به موانع قبلی اضافه شدبعدم شیمی ها دانشگاه ها خوب مثل صنعتی اصفهان دانشگاه های تهران فردوسی
یا جاهای صنعتی
مثل نفت گچساران و...اخرشم پیرا ها و این چیزا
ولی این تازمانی بود که می تونستم یال دیگه هم. کنکور بدم اونم کنکور فرهنگیان
چون خانواده م نظرشون روی این بود که حداقل فرهنگیان رو بدم یا رشته ریاضی اگر شد کنکور بدم چون بهتر می شه رفت مهندسی ها (کلاس تجربی مهندسی نداره مگر پردیس اینااا)و خب متاسفانه شیمی اینده شغلی مشخصی نداره
و خب به همین دلیل نظر خانواده م اینه پیرا ها رو در نظر داشته باشم
شیمی ها رو الویت اول نزنم و..
که خب حق هم دارندولی حداقل می خواستم شده 1 سال شده 2 سال این رشته رو بخونم بعدش در کنارش کنکور فرهنگیان م بدم اگر فرهنگیان یا کنکور رشته خوبی مثل دارو که شیمی داره شد
برم بعد
نه اینکه الان تو شرایطی قرار بگیرم که مجبور بشم یک رشته ها که زیاد بهشون فکر نکردم و بزنم چون دیگه نمی تونم کنکور بدم.و شرایط و چیزایی دیگه....
-
غافل از اینکه اون دشمنی که 40 و اندی ساله دارن ازش حرف میزنن خودمونیم
-
....
-
AmirBarsamنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
گرگها همراه و انسان ها غریب
با که باید گفت این حال عجیب؟! -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
️
-
اینم. میگذره
دیگه اصلا مهم نیست
می خواد چی بشه مگه
نهایت می. رم کتاب ها قطورشو از کتابخونه می گیرم می خونم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
~2️
-
توی ترافیک نا امیدی ها و خسته شدن هام
بعضی موقع ها فکر
رسیدن به هدفه که آدمو سر پا نگه میدارهحالا دور از شوخی
ی روز به خاطر همین موضوع نزدیک بود
بستری بشماااا -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
رتبتون مگه ۳۰۰۰ نشده؟ -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s نه
این رتبه من نیست
اصلا امسال از دستی نخوندم این طور رتبه ای نیارم بتونم برم شیمی
فکر کنم با رتبه یکی دیگه از بچها اینجا اشتباه شد -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
ببخشید شرمنده
یه لحظه اشتباه شد -
رتبم طوری هست که یک سری از پیراها رو می خوره
و ازادشونم که میشه
و اون رشته ای که می خوام که میشه
ولی
با این شرایط
اینکه چی بشه
معلوم نیست -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
جازی
کل
صانع -
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَرْغَبُ إِلَيْكَ
-
.دور؟
58628/135464