هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm راهکارت خییلی عالیه
هعی اره حق با توعه.. خودمم درکشون میکنم و خودمم یه دلم میگه نزدیک ی دل دیگم میگه دور..نمیدونم چیکار کنممممتنبتنسیتنکسابمنسابمن
استفاده کن
همم ی جا باید با نبودنت کنار بیان دیگه
ببین چی خوبه واقعا برات0-0ftm آخرم گوش ندادن بهم
اول نیمسال دوم بابل و مازندران
بعد نیمسال اول گلستان -
-
خب
بالاخره اولویتامو نوشتم
حالا باید پاک نویس کنم -
اتاق عمل خیلی رشته جذابیه
حیف(: -
دندون رو کلا ننوشتم (جاهای خوبیم قبول نمیشم با توجه به مجازی سنجش)
بعد پزشکیا زدم دارو
بعدش فیزیو
بعدشم پرستاری -
به تو فکر کردم به تو آره آره
به تو فکر کردم که بارون بباره
به تو فکر کردم دوباره دوباره
به تو فکر کردن عجب حالی داره -
دفترچه انتخاب رشته آزاد نیومد؟
کی میاد؟ -
@f-nalist
سلام بله در خدمتم -
کاش یه فایل هم از آخرین قبولی های آزاد منتشر میشد
-
@AmirBarsam ایشالا بین دوراهی دندون شهید بهشتی و پزشکی تهران بمونی که کدومو اول بزنی تا حتمی بری :>
-
اونجایی که قوی تر از بهونههات بودی!
اونجایی که باورت نکردن و باز هم ادامه دادی!
اونجایی که تلاش میکردی و هیچکَس تو رو نمیدید، اونجایی که حرفهای پشت سرت رو میشنیدی و سکوت میکردی!
دقیقا همون روزا داشتی رشد میکردی!
ممنونِ خودت باش بابتِ کسی که اینروزا هستی! -
هعی زندگانی پوچ
-
@AmirBarsam ایشالا بین دوراهی دندون شهید بهشتی و پزشکی تهران بمونی که کدومو اول بزنی تا حتمی بری :>
Michael Vey ممنونم ازت🥲
-
@Comrade_Bayat قبول دارم
مخصوصا اینکه بازار هدف ما عموما خود ایرانه که باعث میشه صدرصد هزینه برنگرده
اکثر تیم هایی هم که تو ایران مهارتش رو دارن میرن خارج، همین چندسال پیش بود که یه گروه چندنفره بازی سازی ایرانی چندتا بازی ساختن و بعدش هم کل تیم رفت زیرمجموعه یه شرکت لهستانیAkito دقیقا.
آره توی حوزه های مختلف خیلی مهاجرت داریم، وقتی اینجا آینده ای برای اون فرد نیست نمیشه انتظار داشت طرف بمونه.Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کل تیم رفت زیرمجموعه یه شرکت لهستانی
گفتی لهستان، به نظرم باید یه چند تا متخصص برن لهستان ببینن چی باعث شد صنعت گیمش انقدر پیشرفت کنه؟ فکر کنم چهارمین کشور بزرگ بازی سازیه! در نظر بگیر یه کشور کم جمعیت با یه اقتصاد متوسط توی شرق اروپاست! واقعا عجیبه، به قول یکی هرکس توی لهستان با مامانش قهر میکنه میره توی کوچه پس کوچه های ورشو یه استودیو بازی سازی میزنه
خیلی شرکتای زیاد و معروفی توی لهستان هست، سی دی پراجت، 11 بیت استودیو و ... تازه وسط جنگ اوکراین کلی استودیو از اوکراین نقل مکان کردن لهستان الان بیشتر هم شدن!