هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ترم پیش همه بچه ها کاراموزیاشون وسط اردیبهشت تموم شد ما اگه ۲ تیر امتحان داشتیم تا ۳۱ خرداد میرفتیم کاراموزی
کل فرجه ها رو رفتیم کاراموزی چرا؟
چون شما بومی اید فرجه ها نمیرید جایی نیازم ندارید بخونید
این ترم هم از هفته دیگه میریم و آسکی وسط کاراموزی هامونه چرا ؟ چون شما بومی اید و بچه های دیگه نمیتونن زود بیان و جالبه اخرین گروهم که تموم میکنه ماییم تا ۲۹ دی
اعتراضم میکنیم میگن بلاخره یکی باید فداشه
زهرا بنده خدا 2@jahad-20
نمیدونستم...
چون شهری که دانشجو ام اکثر دانشجوهاش از جاهای دیگه ان...خیلی کمن که از همونجا باشن... -
jahad_121
من خونه که کلا تخت ندارم
ولی خوابگاه نمیشه وسط خوابید پس تخت برمیگزینیم(میشه ولی تو دست و پای ملتیم دیگه
️)
منم بد میخوابمزهرا بنده خدا 2 اهاا یعنی اتاق جوری نیست یک کنار گوشه 2 متری
خالی باشه که وسط نخواییم باشیم تو راه -
@Venus655 منم معمولا مقطعی میخونم
مثلا فرجه های امتحانا کتاب ۴۰۰ صفحه ای اگر غم لشکرانگیزد رو خوندم -
@jahad-20
-
@jahad-20
نمیدونستم...
چون شهری که دانشجو ام اکثر دانشجوهاش از جاهای دیگه ان...خیلی کمن که از همونجا باشن...زهرا بنده خدا 2 ماهم اولش سه نفر بودیم که بومی بودیم
در طی ازدواج بچه ها دو نفر دیگه ام بومی شدن و اینجوری گروه بومی ها تکمیل شد -
کتاب طرح کلی اندیشه های اسلامی هم چون سخنرانی های اقا تو ماه رمضونن و هر روز ماه رمضون یه بخش و میشه خوند الان دو ساله هر ماه رمضون از اول شروعش میکنم هر روز یه قسمت میخونم
و هنوز جلسه سیزدهمم@jahad-20
وای داغ دلم تازه شد -
هعی هعی هعی
-
کتاب طرح کلی اندیشه های اسلامی هم چون سخنرانی های اقا تو ماه رمضونن و هر روز ماه رمضون یه بخش و میشه خوند الان دو ساله هر ماه رمضون از اول شروعش میکنم هر روز یه قسمت میخونم
و هنوز جلسه سیزدهمم -
یعنی قراره چجوری بمیرم
️
-
@Venus655 آره اما استمرار همیشه بهتره
مثلا من خیلی دوست دارم سیر مطالعاتی شهید مطهری رو داشته باشم با تدریس استاد غلامی و دارم اما چون استمرار ندارم از وسط رها شده
شیر مطالعاتی کتب رهبری هم که از همون طرح کلی خوندنم مشخصهاما واقعا دوست دارم و دارم کتاباشونو تفسیر حمد تفسیر بقره هویت و بازیابی زن ، حقیقت عظیم و انسان دویست و پنجاه ساله...
جدیدا هم دوست دارم سیر صفایی حائری رو شروع کنم -
عادت زشتیه ببخش :))