هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی فضولی چیه الان حاضرن دارن میبینن هزار تا چشم
زیر آبیون
پرستو بابایی به همین برکت قسم
-
شکیبا از ساعت ۱۲ شب به بعد رو صبح میدونه
میگه صبح بخیر -
میگه صبح بخیر -
میگه صبح بخیر -
Blue28 اتفاقا الهام و نسترن دارن سبزی پاک میکنن
-
Blue28 اتفاقا الهام و نسترن دارن سبزی پاک میکنن
-
فقط منم که با آهنگ جو میگیرم ؟
-
هورمون آسیب توبین
-
فقط منم که با آهنگ جو میگیرم ؟
@هویججج
منم هستم -
تابستون عزیز داره تموم میشه
-
شهریور که رفته رو سرعت نور
-
وقتی دارم به این آهنگه گوش میدم و یاد خاطره بد میافتم که هیچ وقت اتفاق نیافتاده TT
-
دانش آموز آلا
-
هاوار ئەمشەو من بە گریان فرمێسک ڕژان ژیر نابمەوە
ناڵە و فرمێسکی من تا کەی هەر وەک شەم بۆت بتوێتەوە -
یکی برق پیام نور خوند بخاطر مقاله ش از تهران دعوتش کردن یکی دوسال بعد آلمان دعوتش کرد
اینو ک امروز برام تعریف کردن فهمیدم همش به عرضه خودمون ربط داره همه چیز فقط رشته ای ک میخونیم نیست@xanom-mah تو اگه دنبال این مثالایی که تعدادش زیاده
مشکل از جایی شروع شد
که با نظام غلط آموزش و پرورش نتیجه شد دانشگاه خوب = آینده
اگه بخواد کنکور درست بشه باید جامعه اصلاح بشه
یه کشوری بود اسمش یادم نمیاد ولی اینجوری بود که حقوق مشاغل یکسان بود و اگه زندگی بالاتر اون سقف میخواستی باید تشریفتو از کشور ببری ، وقتی اونجا تصمیم گرفتی دکتر بشی بدون هیچ چیز خاص دیگه ای اون موقع است که تو واقعا عاشق پزشکی بودی نه ایرانی که دکتره کلی عزت و افتخار داره و هفت جد و آبادش تامینه و مردم رو هر روز تیغ میزنه از اون طرف شغلا دیگه یک دهم اونم درآمد ندارن -
@xanom-mah تو اگه دنبال این مثالایی که تعدادش زیاده
مشکل از جایی شروع شد
که با نظام غلط آموزش و پرورش نتیجه شد دانشگاه خوب = آینده
اگه بخواد کنکور درست بشه باید جامعه اصلاح بشه
یه کشوری بود اسمش یادم نمیاد ولی اینجوری بود که حقوق مشاغل یکسان بود و اگه زندگی بالاتر اون سقف میخواستی باید تشریفتو از کشور ببری ، وقتی اونجا تصمیم گرفتی دکتر بشی بدون هیچ چیز خاص دیگه ای اون موقع است که تو واقعا عاشق پزشکی بودی نه ایرانی که دکتره کلی عزت و افتخار داره و هفت جد و آبادش تامینه و مردم رو هر روز تیغ میزنه از اون طرف شغلا دیگه یک دهم اونم درآمد ندارن@nothing0
موافقم واقعن
ولی دکترم دیگه باید تخصصشو بگیره یا بزنه تو کار زیبایی وگرنه دکتر عمومی درامد نداره باید خیلی عاشق باشی