هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@sazemane_sanjesh olompezeshki.pdf
Michael Vey Blue28
رتبه بندی علوم پزشکی های کشور
ممکنه بدردتون بخوره که کدوم رو بالاتر بزارین -
یه کم رو مخمه...
فقط منتظر بهانه ام... -
@nothing0 من که اشکالی نداره
ولی اگه منشن هات مشکل داره، سعی کن بعد از آخرین پیامی که گذاشتی حداقل ۴ یا ۵ صفحه بعدش همه پیامارو بخونی تا چیزی از قلم نیوفته
راجع به خوابگاه هم باید بگم که خوابگاه ملکی یا هزینه نمیگیرن یا هزینه خیلی کمی میگیرن
صنعتی اصفهان هم خوابگاه میده به همه، بجز نوبت دومیا و یه سریا دیگه که تو دفترچه پیوست نوشته -
Younesam من قیمتاشو نمیدونم ولی میگن وارستگان دانشگاه خوبیه، مخصوصا علوم آزمایشگاهیش
و رو بورس ترین دانشگاه هم، سجاد هست -
اون ترمی که برای انتخاب واحد خواب موندم، رضایت قلبیم بیشتر از این ترمی بود که از قبل همهچیو آماده کرده بودم.
-
بحث بحث انتظاره
-
سلام
تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء
ببخشید اطلاعی درباره رشته شنوایی شناسی دارید؟ اینده شغلی مثل یک سری از پیرا پزشکی ها داره؟ -
ولی اگه منشن هات مشکل داره، سعی کن بعد از آخرین پیامی که گذاشتی حداقل ۴ یا ۵ صفحه بعدش همه پیامارو بخونی تا چیزی از قلم نیوفته
راجع به خوابگاه هم باید بگم که خوابگاه ملکی یا هزینه نمیگیرن یا هزینه خیلی کمی میگیرن
صنعتی اصفهان هم خوابگاه میده به همه، بجز نوبت دومیا و یه سریا دیگه که تو دفترچه پیوست نوشته -
@sazemane_sanjesh olompezeshki.pdf
Michael Vey Blue28
رتبه بندی علوم پزشکی های کشور
ممکنه بدردتون بخوره که کدوم رو بالاتر بزارین -
احساسِ بیارزشی چیز عجیبیه.
درعین حال هم میدونی درست نیست
و هم تمام و کمال باورت شده... و قبول نمیکنی که همهشم درست نیست. -
کاش مشاوره به مامانم نمی گفت این پیراها میاره
هرچی رشته بودم برای شیمی پنبه شد
من نمی دونم چرا شماره مشاور دادند
امسال همه چی رو داشتم مدریت می کردم
حالا اخرین لحظه
هعی -
کاش مشاوره به مامانم نمی گفت این پیراها میاره
هرچی رشته بودم برای شیمی پنبه شد
من نمی دونم چرا شماره مشاور دادند
امسال همه چی رو داشتم مدریت می کردم
حالا اخرین لحظه
هعی -
دلم راضی نمیشه...
-
باید یه کاری کنم که واقعا تموم شه...
-
ولی نمیدونم چیکار( :