هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
-
60 تا صفحه رو تموم کنم
برای عصر دیگه خداحافظ کنم با این کتابه
و تحویل بدممروری هام امروز بعد 1 هفته تعطیلی قرار بدم یاونه!؟
هعیjahad_121 سلاااام خوبید؟ 🥰
-
این نشد
که بشه هعی -
jahad_121 سلاااام خوبید؟ 🥰
@razie_ سلااام
️
️
️
خیلی ممنون خداروشکر خوبم
شما چطورید؟ -
@Look چطور نمیترسی
-
تو کانالا و گروه های مخلتف خبرای فیکی مبنی بر افزایش شدید قیمت تو ازاد و پردیس پیچیده
و عده زیادی هم به دروغ عددای خیلی عجیبی معرفی میکنن
اغلب اینا هدفشون اینه رتبه های خوب که رتبشون میخوره به دندون و پزشکی پردیس و ازاد، اینارو نزنن و بترسونن و جا واسه خودشون باز شهاگاه باشید و گول اینارو نخورید
-
تو کانالا و گروه های مخلتف خبرای فیکی مبنی بر افزایش شدید قیمت تو ازاد و پردیس پیچیده
اغلب اینا هدفشون اینه رتبه های خوب که رتبشون میخوره به دندون و پزشکی پردیس و ازاد، اینارو نزنن و بترسونن و جا واسه خودشون باز شهاگاه باشید و گول اینارو نخورید
@Hamid-s اهاا
-
jahad_121 انشاءالله همیشه حالتون خوب باشه
.
ممنون منم بد نیستم.
-
@Hamid-s اوم شاید ولی کلن ادم شجاعیه
-
3
کار در 2 ساعت
-
jahad_121 انشاءالله همیشه حالتون خوب باشه
.
ممنون منم بد نیستم.
@razie_ خيلي ممنونم
️
همچنین سلامت باشید️
خداروشکر
-
@Look اخه حیوون داریم تا حیوون موش یه موجود اضافیه خدایی جز ترسوندن و چندش بودنش چ سودی داره ؟
-
@Look اخه حیوون داریم تا حیوون موش یه موجود اضافیه خدایی جز ترسوندن و چندش بودنش چ سودی داره ؟
-
-
@Hamid-s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من شنیدم آزاد رشته خودمون امسال میشه 12 تومن
-
@Look
چه ماجرا ها که من با این سوسک نداشتم
و هم زمان شرایط جوری بوده که نمی تونستم حتی حرفی بزنم که سوسک هست
و به سختی تحمل کردم تا رفت