هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی 🫂🫂
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی من گفتم چیزی نمیگم
چرا داری ضایع بازی در میاری؟نمی خوای بروز بدی که چقدر میشناسمت
باشه
پلشت -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی من در قعر لیست خوش میدرخشم
الان هرکی نتایج رو میذاره من ته ته قرار دارممثل اول من
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من به این چالش اعتراض دارم:/
-
-
پرستو بابایی نه من که نمیگم نمیشناسیم
میگم قبلا چالشو یه بار زدی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من بر می گردم چالش ها رو شرکت می کنم بعد
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیخوام اصن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat طبیعیه
چون برای یه سری ها گزینه صحیح وجود نداره... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پروفایل ندارم
-
قهر قهر قهر
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه لحظه گفتم اووو خوودا
فکر کنم سوء تفاهم پیش اومد -
سهتار
-
67226/150088