هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat از اون جهت که صدرصد به مشکل میخورن
ولی اگه مشکل نرم افزاری و پشتیبانی و اینجور چیزا نداشته باشه، خیلی خفن میشه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
میگفت ازونجا گرفتم نمیدونم
ولی میترسم دیگه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
دخترا که نه
لباس هر کس تو کمدشه اگرم اویزون کرده کسی دست نمیزنه
اصن دخترا خودشونم بدشون میاد لباس کسیو بپوشن -
lO_Ol
عجب
با یه کفش؟ -
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Hamid.s اره مامانمم میگه دیگه اینو تو حساسی
نمیدونم حس اینو دارم الان قارچ میگیرم
تو مدرسه یکی از دوستامون ی لحظه کفش یکیو پوشید از نمازخونه بره کلاس مثلا ی خودکار برداره بیاد
قارچ گرفت
دیگه کلی لیزر و آمپول و اینا زد تا خوب شد
ازون ب بعد میترسم مثل اون بشم -
Akito
نطری ندارم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s اون عکسی که اونا دیدن، توی اون لحظه حوصله نداشتم اخم کرده بودم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat منم اصولا خوشم نمیاد ولی سه تیکه یه چیز دیگست
فکر کن گوشی که دستته اندازه تبلت بشه
خیلی باحالتره بنظرم تا سری زد فولد سامسونگ -
Akito
هیچکی نگفت
فقط گفتن اخمو بود -
lO_Ol
اینا عادیه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s نه ناراحت چرا
نمیدونم والا اونایی که منو دیدن نظر بدن -
Akito
کشیدم فرستادم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s باید جالب بشه
ممنون -
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی گفته است:
هواوی به صورت رسمی از گوشی Huawei Mate XT Ultimate Design که اولین گوشی تاشدنی سهتکهی جهان است، رونمایی کرد.نمیدونم چرا اصلا با گوشی تاشو ارتباط نمیگیرم، گوشی معمولی چشه مگه؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما فقط یکی داریم همش دمپایی بقیه رو میپوشه هر چقدر میگیم گوش نمیکنه منم بدم میاد کسی دمپاییمو بپوشه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
آره البته من کوچیکتر از همشونم بیشتر من گوش میکنم -
lO_Ol
خوبه که حرف رو گوش میکنن
پست 79666 از 148020