هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Comrade_Bayat میدونی چیه حالا که دارم فکر میکنم وقتی زندگی با هم وطنای یکم متفاوت از فرهنگ خودت سخته با ملیتای دیگه چجوریه
مثلا بری آمریکا اونجا تفنگ عادت دارن همراهشونه عصبی بشه بکشتت :|| -
@Comrade_Bayat میدونی چیه حالا که دارم فکر میکنم وقتی زندگی با هم وطنای یکم متفاوت از فرهنگ خودت سخته با ملیتای دیگه چجوریه
مثلا بری آمریکا اونجا تفنگ عادت دارن همراهشونه عصبی بشه بکشتت :|| -
-
Akito ولی خارج شوخی
یکی از مسائل مهم تغذیه است
اکثر کشورا غذا ها ایران خوش مزه تر اوناست
اینجوریه که اونا از غذاها ما خوششون میاد ولی ما کمتر میشه خوشمون بیاد@nothing0 چه ربطی داره؟ اصلا سلیقه ها خیلی متفاوته، غذاهای کشور های مختلف با هم فرقای خیلی زیادی میکنه، بعد شاید از غذاهای ما بعضی ها خوششون بیاد، ولی اگه با سلیقشون برای تغذیه جور بود که خودشون اونجا میپختن دیگه؟(مثل رستورانایی ایتالیایی که توی اکثر کشورای دنیا وجود داره.).
-
مثلا میدونستی خیارشور داخل چین شیرینه
ولی داخل ایران شوره ، عجیبه نه ؟تازه فقط چین اینجوری نیست
-
-
-
@nothing0 چه ربطی داره؟ اصلا سلیقه ها خیلی متفاوته، غذاهای کشور های مختلف با هم فرقای خیلی زیادی میکنه، بعد شاید از غذاهای ما بعضی ها خوششون بیاد، ولی اگه با سلیقشون برای تغذیه جور بود که خودشون اونجا میپختن دیگه؟(مثل رستورانایی ایتالیایی که توی اکثر کشورای دنیا وجود داره.).
-
@سالی-هبیجه البته کلا این حرف که در باره غذاهای مختلف کشور های مختلف و غذای مورد علاقه اشخاص میزنن نمیدونم تا چه حد درسته، ولی اینو میدونم سلیقه ها خیلی متفاوته.