هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی با توجه به اینکه تراز کنکورش هم از ۱۴۰۲ هست
اگه من بودم تا الان سه بار کارم به سرم و بیمارستان کشیده بود -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آیا تو مجلس گفته میشه رتبه ها ۲ برابر شده ؟
حتمااا -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to نقطه on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه چون همه این تغییرات یا به نفع تجربیاست یا به ضرر تجربیا
برای ما ریاضیا هیچی اتفاق نمیوفته
نه همترازی
نه محرومیت(مثل پزشکی و دارو و دندون)
هیچی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to نقطه on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
داشتم به همین فکر می کردم -
آکیتو عجیب آرومه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها کسی یه میلیارد دستی داره قرض بده تا ۲۰ سال آینده برگردونم؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Reza-H on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
توی نامه سنجش بوده
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
کجا این عددو گفته؟
آمار از کیه؟ -
اصلا چرا ایران از رو نقشه جغرافیا محو نمیشه؟
یعنی مملکت بیصاحابتر از ما هم هست؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Reza-H on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
کسایی که رشته های تاپ قبول شدن پارسال و می خوان انتخاب رشته کنن امسال -
1700 نفری که میگین کیان؟
-
=|||
-
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
پرستو بابایی نه خب اول بفهمم چی قبول میشم
چی میشه -
اینارو ولش کاش میشد یه گروه تروریستی یه بمب گذاری تو جلسه امروز انجام میدادن همهشون درجا میمردن
کلا شورای عالی انقلاب فرهنگی نابود میشد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی نسترن میترسم قبل اعلام نتایج بمیرم نفهمم چی شد
اولا که خدانکنه
دوما اولا
سوما اگه قراره اوضاع بد باشه همون بهتر منم اینجوری بشم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد یه ماشین خوب سوار شم حتی برای یه ساعت...:/
-
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
پرستو بابایی
پست 79787 از 148274