هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهتری فاطمه ؟
jahad_121 -
️️️️️️️️️️️️️
-
Sara_R
من جلوی آینه یجور هستم
داخل گوشی و دوربینش یه جور
با فیلتر یه جور دیگه
اما بیشترین شباهت بین اینه و فیلتره -
و واقعا دوست من بابت این داره اذیت میشه
و هی هر دفعه داره میاد میگه سارا من زشتم؟
سارا عکسم زشت شده؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sara_R on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
️️️️️️
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
خلاصه اینکه به مد اهمیت ندین چون مدام تغییر میکنه به این فکر کنید کدوم ورژن خودتون رو دوست دارین
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@سالی-هبیجه نه چرا شعار
الان یه جوری شده
که خیلیامون نمیتونیم بدون فیلتر عکس بگیریم
چرا خب
و اینقدر زیاد شده که خودمونو با عکسای بقیه مقایسه میکنیم و اعتماد به نفسو همه چی خراب میشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سالی-هبیجه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همونایی که ابروهاشون رو شیطونی تاتو میکردن الان دارن ابرو میکارن
عمل زیبایی میکنم تا طبیعی بشن؟وای چقدر بدم از اونا می اومددددد
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
همونایی که ابروهاشون رو شیطونی تاتو میکردن الان دارن ابرو میکارن
عمل زیبایی میکنن تا طبیعی بشن؟ -
️️️️️
️️️️️️️️️
️️️️️️️️️️️️️
️️️️️️️
️️️️️️️️️️️️️ -
البته اینو از خودم شروع کردم
منم خودم دوست داشتم برم یه سری عملا بکنم
ولی از سال ۱۴۰۱ فکر کنم و یه ذره قبل تر
نمیدونم دقیق
اصن یه طوری شدم
که واقعا چهره ی خودمو دوست دارم -
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گوشیم شارژ نداره ولی دلم نمیاد بزنمش به شارژ
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
منظورم اینه دنبال حرف بقیه یا مد نباشه اون چیزی که خودش دوست داره
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظر من آدم باید اونجوری باشه که حال میکنه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sara_R on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
شعار -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم تا قبل نتایج میرسم یا نه
-
کاش خودمونو بیشتر دوست میداشتیم
خود طبیعیمونو
پست 74969 از 146864