هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بچها اگه سهمیه ۵ یا ۲۵ داشته باشید اعمال میکنید ؟ یا وژدانتون اجازه نمیده اینکارو کنید ... ممنون میشم جواب بدید :))
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا_ Reza _ یبار با خانوادم در این مورد صحبت کرده بودیم.. نتیجه غایی این بود ک من اعمال نمیکردم اما مامان بابام نمیزاشتن ک اعمال نکنم
-
اگه ببینم تلاش کردم و برم دانشگاه لااقل یه خرده سواد دارم و در کل در خودم ببینم رشته ی خوبی رو با سهمیه برم حتما استفاده میکنم
اما اگر مثل یه بنده خدایی امتحانات خرداد ماه رو مردود بشم و شهریور امتحان بدم و باز با نمره ۱۰ اون هم به زور قبول بشم و کلا برای خودم و هر کس میشناستم دور از انتظار باشه یه رشته خوب برم استفاده نمیکنم. -
دلم میخواد کلیدر بخونم...
یا گوش بدم -
_ Reza _ یبار با خانوادم در این مورد صحبت کرده بودیم.. نتیجه غایی این بود ک من اعمال نمیکردم اما مامان بابام نمیزاشتن ک اعمال نکنم
Michael Vey خیلی مردی مایکل
-
اگه ببینم تلاش کردم و برم دانشگاه لااقل یه خرده سواد دارم و در کل در خودم ببینم رشته ی خوبی رو با سهمیه برم حتما استفاده میکنم
اما اگر مثل یه بنده خدایی امتحانات خرداد ماه رو مردود بشم و شهریور امتحان بدم و باز با نمره ۱۰ اون هم به زور قبول بشم و کلا برای خودم و هر کس میشناستم دور از انتظار باشه یه رشته خوب برم استفاده نمیکنم.بابونــــه بنده خدا منظورم اینجا کسی نیست
یکی از همکلاسی های خودم رو میگم
که سر کلاس های آنلاین هم بقیه کمکش میکردن
اما بعدش مشخص شد یکی از یه رشته های تاپ رو در دانشگاه تهران میخونه
بعد از اون با همه قطع ارتباط کرد
اما همه ما میدونستیم واقعا حقش نبود این رشته
تا جایی که وقتی به دبیر ریاضیمون گفتیم، گفتن خدا به داد کسایی که زیر دست این خانم میرن برسه -
من نمیگم تلاش کردم
اما دوستم ساعت ۷ صبح کتابخونه میرفت تا ۷ شب
سال اول ۶۰۰۰ شد و نتونست چیزی که دلش میخواد قبول شه
امسال هم باز نشد
خیلی براش ناراحتم چون به اندازه تلاش هاش نتیجه نگرفت -
من نمیگم تلاش کردم
اما دوستم ساعت ۷ صبح کتابخونه میرفت تا ۷ شب
سال اول ۶۰۰۰ شد و نتونست چیزی که دلش میخواد قبول شه
امسال هم باز نشد
خیلی براش ناراحتم چون به اندازه تلاش هاش نتیجه نگرفتبابونــــه یکی از روزهای بعد کنکور فامیلامون رو دیدم
داشت همینجوری تعریف میکرد ، از خاطرات میگفت بعد نمیدونم من حساس شدم یا اون بامنظور میگفت ، همش میگفت یادش بخیر ع راستی تو نبودی و کلا داخل تمام خاطرات تفریحیش نبودم :))
حتی خانواده میرفتن مهمونی مسافرت رفتن هر جا میرفتن من نبودم
نمیگم من مثل اون آدمایی بودم که خیلی جدی میخوندن و خسته و ناامید نمیشدن بودم ولی مثل آدمای بیخیال هم نبودم که کار خاصی بخوام کنم ، در کل نه از درس نخوندن لذت بردم و نه اینکه الان راضی ام
نمیدونم منم واقعا صد خودمو نذاشتم ، موضوع این بود تفریح هم نمیکردم اگه بهش تلف کردن بگم خیلی بهتر میخوره :)) -
پرنیا ب خودت بیا و اون روح خفته درونتو بیداااار کننننن
-
پرررنیاااااااا اخه من ب تو چی بگمممم
-
پرنیا.. چ اسم عجیبی..
-
پرنیا پرنیا پرنیا
عجیبه
️
-
سیده پرنیا حسینی قادیکلایی
-
تازه اگه تهرانی بودم میشدم پرنیا سادات حسینی قادیکلایی
-
قطعا سیده بهتره
-
اهم داشتم میگفتم
-
بچها اگه سهمیه ۵ یا ۲۵ داشته باشید اعمال میکنید ؟ یا وژدانتون اجازه نمیده اینکارو کنید ... ممنون میشم جواب بدید :))
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
بابونــــه یکی از روزهای بعد کنکور فامیلامون رو دیدم
داشت همینجوری تعریف میکرد ، از خاطرات میگفت بعد نمیدونم من حساس شدم یا اون بامنظور میگفت ، همش میگفت یادش بخیر ع راستی تو نبودی و کلا داخل تمام خاطرات تفریحیش نبودم :))
حتی خانواده میرفتن مهمونی مسافرت رفتن هر جا میرفتن من نبودم
نمیگم من مثل اون آدمایی بودم که خیلی جدی میخوندن و خسته و ناامید نمیشدن بودم ولی مثل آدمای بیخیال هم نبودم که کار خاصی بخوام کنم ، در کل نه از درس نخوندن لذت بردم و نه اینکه الان راضی ام
نمیدونم منم واقعا صد خودمو نذاشتم ، موضوع این بود تفریح هم نمیکردم اگه بهش تلف کردن بگم خیلی بهتر میخوره :))@mahdi-ek بله متوجهم
شرایطی مشابه شرایط شما داشتم
با این حال ناراحت نیستم و امیدوارم همه چیز بهتر بشه -
پرنیا اون روح خفته درونتو بیدار کن زننن چتهههه
مثل افسرده ها ی گوشه نشستی هیچ غلطی نمیکنی
ن فیلمی ن سریالی ن کتابی ن نقاشیی ن گیتاری ن خوش نویسیی ن گواهینامه ای ن هیچ کوفت و درد و زهر ماری
ای خداا آدِم باششش بِچِه -
هر چن دیگ این حرفا اثر نداره
ادم نمیشم