هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گردنم خیلی درد می کنه:/
-
@Aqua_ واووو دمت گرمممم
غمت نباشه سال بعد میترکونی فقط انرژی بالااا
منم خوبم میگذرونم زندگیونوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey مرسی هعی بریم ببینیم میترکونیم یا نه
ایشالا که خوب بگذرونی -
Michael Vey جر
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 بهش گفتم اگ بگم منابع ترم اول چیه مسخرم میکنی؟ میگه:
نه بابا مسخره چیه
️
-
Michael Vey چه درسایی مثلا؟
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aqua_ چمیدونم دانشگاهی زبانی آیین نامه ای چیزی
-
Michael Vey
راست میگه زهرا
صبر کنی بری دانشگاه
یک ماه و نیم اول هم هیچ کتابی نخر
پا نشی همه رفرنسارو بخریانوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهlO_Ol چراا نخرمم
-
@Aqua_ چمیدونم دانشگاهی زبانی آیین نامه ای چیزی
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey دانشگاه که میری
آیین چیه دیگه بابایه چی بهتر
وقت هست حالا حالا هااااا -
Michael Vey مرسی هعی بریم ببینیم میترکونیم یا نه
ایشالا که خوب بگذرونینوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aqua_ معلومه ک میترکونی باو
-
Blue28 من موافقم که باید به معلما اهمیت بیشتری داده بشه خیلییی بیشتر ... ولی اینکه درآمد یه پزشک از معلم کمتر باشه بخاطر اینکه توسط اون معلم تربیت شده ناعادلانه نیست ؟! یه پزشک که طول دوران تحصیلش با یه معلم نبوده هر معلم توی یه درس تخصص داره ولی یه پزشک باید توی کلی مبحث به تعداد معلماش تخصص پیدا کنه
زحمت بیشتری میکشه قاعدتا ! درآمد بیشتریم باید داشته باشه ...
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 من موافقم که باید به معلما اهمیت بیشتری داده بشه خیلییی بیشتر ... ولی اینکه درآمد یه پزشک از معلم کمتر باشه بخاطر اینکه توسط اون معلم تربیت شده ناعادلانه نیست ؟! یه پزشک که طول دوران تحصیلش با یه معلم نبوده هر معلم توی یه درس تخصص داره ولی یه پزشک باید توی کلی مبحث به تعداد معلماش تخصص پیدا کنه
زحمت بیشتری میکشه قاعدتا ! درآمد بیشتریم باید داشته باشه ...
متوجهم چی میگی
ولی فککنم منظورش بیشتر به اینه که الان نگاه کن وضعیت مارو.یسری معلم بیانگیزه که کارشونو درست انجام نمیدن.احترامشون از بین رفته.دانش آموزا گستاخ شدن.یسری از معلما سواد کافی ندارن.
از طرفیم نتیجش شده تعداد انسان هایی که دیپلم دارن زیاد شده ولی دیپلم الکیه.همه یه مشت بیسوادن..
شدیم آدمای بی فرهنگ بی سواد:")تازه نمیگم بیشتر باشه ولی الان مقایسه کن درامد معلم رو با پزشک
تازه کار معلمم سخته.صرفن تخصصش تو درسی که آموزش میده نیست:") -
Blue28 بهش گفتم اگ بگم منابع ترم اول چیه مسخرم میکنی؟ میگه:
نه بابا مسخره چیه
️
-
Michael Vey دانشگاه که میری
آیین چیه دیگه بابایه چی بهتر
وقت هست حالا حالا هااااانوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aqua_ ی گواهی نامه نگرفتم دلم گرفته
-
@Aqua_ کور شدی؟
-
lO_Ol چراا نخرمم
Michael Vey
چون ب دردت نمیخورن
مثلا جنین لانگمن خریدم بخدا اگه ی پاراگراف خونده باشم
اونایی که ب دردت میخوره رو حالا بستگی ب استاد دانشگاه داره
ولی برا ما اینا بود
جان کوییرا چون استادش ازون میده
گایتون
اسنل
یدونم اطلس نتر خیلی خوبه برا یادگیری اینو بگیر حتما
من بزرگشم خریدم خیلی خوبه -
Ainoor
🩵🩵
-
@Aqua_ معلومه ک میترکونی باو
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Michael Vey
چون ب دردت نمیخورن
مثلا جنین لانگمن خریدم بخدا اگه ی پاراگراف خونده باشم
اونایی که ب دردت میخوره رو حالا بستگی ب استاد دانشگاه داره
ولی برا ما اینا بود
جان کوییرا چون استادش ازون میده
گایتون
اسنل
یدونم اطلس نتر خیلی خوبه برا یادگیری اینو بگیر حتما
من بزرگشم خریدم خیلی خوبهنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهlO_Ol خو من موخوام رفرنسم بخونم اصلا گگگ
-
@Aqua_ ی گواهی نامه نگرفتم دلم گرفته
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey عهه میگرفتی خب وقت نمیشه بعدا
منم گفتن برو بگیر دیگه حال نداشتم برم
گفتم بعدا
-
lO_Ol خو من موخوام رفرنسم بخونم اصلا گگگ
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
lO_Ol خو من موخوام رفرنسم بخونم اصلا گگگ
ترمکیا اول ترم:
-
Michael Vey عهه میگرفتی خب وقت نمیشه بعدا
منم گفتن برو بگیر دیگه حال نداشتم برم
گفتم بعدا
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aqua_ گفتن بگیر گفتی ن؟
بمولا ک خری
من میگم بگیرین میگن نه
اخه ۸ تومنه..