هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ینی اون ۰/۶ معدلی ک ازم کم شده رو هرگز حلال نمیکنم!
با اون ۰/۶ میتونستم یه الف ابرومند بشم نه یه الف لب مرزیsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
با اون ۰/۶ میتونستم یه الف ابرومند بشم نه یه الف لب مرزیالان که دارم میخونم پستتو داغ دلم تازه شده دلم میخواد گریه کنم 😢😢😢😢
منم بخاطر یه استاد.... معدلم از 19/80 به 19/50 نزول کرد 😖😖😖😖
خوبه استادتون عشقش نکشیده این استاد من میگه چون عکستو ندارم نمیدونم کدوم دانشجویی باید همون روز اول بعد امتحان بهم پیام میدادی تا بهت 20 بدم 😶😶😶😶😶😠 -
کسی تاحالا با قطار به مشهد رفته؟
دانش-آموزان-آلاء -
کسی تاحالا با قطار به مشهد رفته؟
دانش-آموزان-آلاءdonya bivafa آره چطور
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
با اون ۰/۶ میتونستم یه الف ابرومند بشم نه یه الف لب مرزیالان که دارم میخونم پستتو داغ دلم تازه شده دلم میخواد گریه کنم 😢😢😢😢
خوبه استادتون عشقش نکشیده این استاد من میگه چون عکستو ندارم نمیدونم کدوم دانشجویی باید همون روز اول بعد امتحان بهم پیام میدادی تا بهت 20 بدم 😶😶😶😶😶😠فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خوبه استادتون عشقش نکشیده این استاد من میگه چون عکستو ندارم نمیدونم کدوم دانشجویی باید همون روز اول بعد امتحان بهم پیام میدادی تا بهت 20 بدم 😶😶😶😶😶😠عجب استادیه این دیگه
-
سلام
صبح که داشتم زندگینامه ی ملکه مگان رو میخوندم به یه فیلمِ عجیب و تاثیرگذار برخوردم...
لینکِ زیر فیلمِ صحبتهای پرنسس مگان,همسرِ پرنس هری و نوعروسِ ملکه ی انگلیسه!
وقتی این فیلم رو دیدم دستام لرزید,,,بدنم سرد شد! چشم هاشو ببینین! از غرور و اعتماد به نفس برق میزنه. ازتون میخوام با دقت نگاهش کنین تا تفاوتِ اون با دخترایِ ظلم پذیرِ ایران رو متوجه بشین و از همین امروز تصمیم بگیرین برای برابری جنسیتی و دفاع از حقوقِ خانوم ها تلاش که نه; مبارزه کنین! چراکه رسیدن به این برابری با تصمیم و تلاشِ یک نفر راه به جایی نمیبره!....ودرنهایت امیدوارم همه ی خانومها روزی "فِمینیسم" بشن!
روز همگی بخیر
http://s9.picofile.com/file/8318604450/1ad28612e6b04f68b882039d81bdde2a.mp4.html -
donya bivafa آره چطور
@dr-lila
تو قطار نت هست؟
-
اره من رفتم
@m-an
نت هست تو قطار ؟ -
@dr-lila
تو قطار نت هست؟
donya bivafa والا نمیدونم چند وقت پیش فاطمه رفت نمیدونم با قطار یا چی ازش بپرس میگ
-
donya bivafa والا نمیدونم چند وقت پیش فاطمه رفت نمیدونم با قطار یا چی ازش بپرس میگ
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من با اتوبوس رفتم عزیزم 😊
ولی فک کنم آنتن بده دلیلی نداره نت قطع باشه 😕 -
@dr-lila
تو قطار نت هست؟
donya bivafa اره هس
-
سلام خوبین