هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی جدن خیلی دوس دارم المپیک بعدی حضور داشته باشم به بچه های اینجا بگم از تلویزیون ببینن :))
-
@Comrade_Bayat
ماندگاری منظور اینه که اگه همون اکانت الان بیاد اینجا پیام بفرسته، بدون تقلب حضار یادشون بیاد که این همونه که شادکده رو زده.
حتما که قرار نیست اسپل آیدیشو حفظ باشیم -
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Look شاید ربطی نداشته باشه ولی فکر میکردم یه سری آدمای دور و برم خیلی خوبن
-
@Look
قبل فحش دادن یه چیز میگم که ذهنم جوی که در اون هستم رو مورد بررسی قرار بده
مثلا میگم دهن ما رو چیز کرد، بعد یکم مکث میکنم میگم سرویسنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam آهان
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منی ک بدون تاپیک ماندگار اکانت ماندگاری خواهم داشت
دوستان حواستون به سقف انجمن باشه
خوبی رضا جان؟ -
@Comrade_Bayat
ماندگاری منظور اینه که اگه همون اکانت الان بیاد اینجا پیام بفرسته، بدون تقلب حضار یادشون بیاد که این همونه که شادکده رو زده.
حتما که قرار نیست اسپل آیدیشو حفظ باشیم -
@mahdi-ek
من که حرفی نزدم
برای شما عجیب بود این موضوع که گفتم عجیب نیست اونقدرا
وگرنه بله میدونمنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Look خب برای من هنوزم عجیبه
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان یه قدیمی که تاپیک نداشته بیاد با یکی که مثلا یه تاپیک ماندگار داشته کلی فرق داره انگار
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam من فکر میکردم شبا که میخوابم خانوادم شبیه اسکلت میشن و تو خونه راه میرن
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش یه جوری بشه که چشم به راهت نشینم
مثلا تو باشی و من، واسه تو بمیرم -
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek بوکس ... رشته سختیه ایران تا الان نتونسته مدال المپیک از بوکس داشته باشه
-
ولی جدن خیلی دوس دارم المپیک بعدی حضور داشته باشم به بچه های اینجا بگم از تلویزیون ببینن :))
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Look
من بعد دیدن کارتون اسباب بازی ها فکر میکردم اسباب بازی های منم دور از چشمم حرکت میکنن -
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا دیدی میشه، میشه که همیشه باشی
-
Reza-H ماندگاری یعنی یه چیز از شخصیتش هم بدونیم، ولی فکر نکنم کسی ایشون رو بشناسه، صرفا قیافه اکانت رو به چشم حفظیم.
@Comrade_Bayat
نه الزاما
به نظرم منظور بچه ها از ماندگاری در همین حده که بقیه یادشون بیاد چنین اکانتی بوده و فعالیت می کرده. بیشترم یادشون بیاد که چه بهتر -
@Look
من بعد دیدن کارتون اسباب بازی ها فکر میکردم اسباب بازی های منم دور از چشمم حرکت میکنننوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam چقدر ذهنامون آشفته بوده تو دوران بچگی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منی ک بدون تاپیک ماندگار اکانت ماندگاری خواهم داشت
دوستان حواستون به سقف انجمن باشه
خوبی رضا جان؟دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H
قربونت دکتر جان خوبم شکر خدا ... خوبی خودت ؟ چخبر چکار میکنی ؟ -
@Look
من بعد دیدن کارتون اسباب بازی ها فکر میکردم اسباب بازی های منم دور از چشمم حرکت میکنننوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam دزد عروسکها هم خیلی بد بود
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor :))