هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@f-nalist من دل خوشی دارم
البته بجز یه قسمت هایی که بنظرم کاملا طبیعی و نرماله
چون شبیه هم نیستند آدما.. یجایی باید تو کوتاه بیای
یجایی هم اتاقیتAinoor
او نظر شما هم منفی بود
مرسی ازتون -
Blue28
مرسی دمت گرم -
Hhh Hh
سلام زهرا خانم
شرمنده یک خواهش داشتم
امکانش هست بچه ها الاخونه رو منشن کنید؟
من لیست همه رو ندارم
ممنون 🩵فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
اگر رویاپردازی نمیکردی هیچکدوم از این اتفاقا نمیافتاد
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist قرار نیست همه با ساز ما برقصن = ))
-
@f-nalist آخه میدونین خوابگاه جاییه که همه جور آدمی هس ، شما باید بگردین با کسایی که تایپ خودتونن هم اتاقی بشین
ولی تجربه جالب و هیجان انگیزیهچیچک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist آخه میدونین خوابگاه جاییه که همه جور آدمی هس ، شما باید بگردین با کسایی که تایپ خودتونن هم اتاقی بشین
ولی تجربه جالب و هیجان انگیزیهولی فکر کنم گاهی با خودت فکرمیکنی زیاد جالب و هیجان انگیز نیس
-
Ainoor
بله -
@Aqua_ نمیدونم
-
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چیچک
منظورم حرم حضرت معصومه سلام الله علیها بودعه ببخشید فک کردم بلو اهل مشهده
چیچک
خواهش میکنم
شما اینجوری یه اطلاعاتی هم در مورد مشهد دادین
ولی از اونجایی که قیمت اسنپ بسته به دقیقه و تاریخ و شلوغی تعیین میشه کمکی نکرد -
خدافظ
-
بابونــــه
بنظرم زمستون شده
برای من یه کوچولو سرما با یه عالمه سرما فرقی ندارهنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 این خیلی خوبه مهرسا
چون کم و زیادش برات فرقی نداره
البته منم تقریبا مثل تو هستم -
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
......
-
Ainoor
گاهی اوقات ما نیاز نداریم که برقصن فقط دوست داریم که به ساز ما گوش کنن که اونم نمیکنن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
چیچک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی تجربه جالب و هیجان انگیزیهولی فکر کنم گاهی با خودت فکرمیکنی زیاد جالب و هیجان انگیز نیس
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سختش نکن بشر، خوابگاه پسرونه خیلی حال میده. جون تو، سودش به ضررش هزارتا میارزه
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist در مورد خوابگاه که گفتم
ولی در مورد شهری که بودم
رفت و آمد خیلی به داخل شهر سخت نبود
میشه گفت آسونم بودش
هم با اسنپ هم با اتوبوسای دانشگاه میشد
نمیتونم بگم چقد ولی شاید یه ده دقیقه ای راه بود
ولی اونجا خیلی بزرگ نبودش -
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونکه قطعا
چون بالاخره ممکنه یه روزایی انقد خسته بشی که بگی چرا اصلا نموندم شهر خودم و اومدم اینجا
ولی خب موقته
در کل کوچ کردن از یه شهر کوچیک به یه شهر بزرگ و زندگی کردن اونجا ، آشنا شدن با چالش هاو آدما و طرز فکرهای جدید ، نسبت به دنیا دید تازه ای به آدم میده -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
می تونید؟
سلام
خوبید؟
فکر می کنم تودلی رو میوت کردن. متوجه منشن شما نمیشن -
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سختش نکن بشر، خوابگاه پسرونه خیلی حال میده. جون تو، سودش به ضررش هزارتا میارزه
@Infinitie-A
سختش نمیکنم به خدا
صرفا دارم نظرمو میگم