هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k از نظر من تمامی ساکنان خوابگاه های پسرانه، خرس گریزلی محسوب میشن
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah چه جالب واقعا
من بیرون هم که میرم گوشی همرام نمیبرم(مگر اینکه سوار ماشین باشم)
کاش درست شم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k واقعا نمیترسن؟
حالا کتابخونه جای امنیه دوربینی چیزی داره چارتا آدم نشستن
ولی فکر اینکه قراره لپ تاپم بذارم تو خوابگاه کنار دست چهار تا خرس گریزلی که اصلا نمیشناسم... -
حتی من یه تایمی دمپایی و کتابامو میزاشتم رو میز که فرداش اگه دیر اومدم صندلیمو کسی نگیره ولی خب بازم هیچکس کاری نداشت به وسایلم
-
Akito سال کنکورم که میرفتم کتابخونه بچهها گوشی و لپتاپهاشونو میزاشتن رو میز میرفتن بیرون
منم از یه تایمی به بعد میخواستم برم سرویس یا هواخوری یا حتی ناهار گوشیمو میزاشتم رو میز اصلن هیچکس کاری نداشت -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی جدی اینو جواب بدین
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دغدغه های ذهنیم حتی برای خودمم جالبه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایی چطوری لپ تاپ رو میذارین خوابگاه؟
یه ذره هم نمیترسین یکی بدزده یا خرابش کنه یا چی؟ -
ترشی هم جالبه ...
-
البته
فعلا پاییز -
winter is coming
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Galadriel on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Galadriel
حتما
ایشالا که درست میشه -
خیلی ازش دور شدم...بداخلاق هم شدم...
دوست ندارم خوابگاه و دانشگاه برم...
تخت بالا نمیخوام...
اون اتاق رو نمیخوام...
.
هرعصر با محدثه میریم بیرون
دم به دقیقه میریم...
ورزش میکنیم تا دیرتر بمیریم...
درسمم باید این ترم بخونم...
اگه نخونم فقط دارم وقتمو با کلاس هدر میدم...
اگه امتحان زبانمون آخر مهر باشه که باید حتما از همون روز اول تدریسش بخونم وگرنه بیچاره میشم...
ولی کار هم میخوام...
نمیدونم چی...
فعلا هیچی نیست...
شاید تهش همون کار دانشجویی برداشتم... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی گفته است:
️خبر مهم: استفاده از این سه پاوربانک انکر را به دلیل احتمال آتش سوزی متوقف کنید
-
بچها
طوطیم پاش شکسته🥺
میشه دعاکنید براش جوش بخوره؟!🥺🥺🥺 -
دوستم عکسشو با چادر فرستاده
میگه:
زرا
میخوام از جلد خودم در بیام
من: جلددددد
اون: جلدم مشکیه دیگه