هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam سلام پسری خوبم من.یکم بیحوصلم نمیدونم چی شده بهم ولی هعیی.تو چطوری
-
ولی از اعماق وجودم برای کارگر های معدن سوختم(:
برای خانواده هاشون
برای دختر هایی که منتظر پدرشون بودن -
نگو تمومه عمر آشنایی
نگو رسیده لحظهی جدایی
قسم به اون خدایی که میپرستی
دار و ندار این زن فقط تو هستی -
Zahra2020 ارتش و فوریت
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
-
Blue28
سلام خوبی؟اوضاع رواله؟اوکیای؟ -
-
Zahra2020 سلام خوبین؟اوضاع رواله؟
-
Zahra2020 منشنتون کرده بودم فکر کنم ندیدید خوبید؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ...ببخشید چه مصاحبه ای ؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی...
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من دو مصاحبهم تو یه روزه، یه خاکی بریزم تو سرم؟
Hamid.s شما نمیدونین باید چیکار کنم؟
میترسم بگن به ما ربطی نداره، مشکل خودته
هر دوتاشم دوس دارم برم آخه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من بغض گرفتم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قضاوت شون نمیکنم ...بالاخره هرکی مشکلات خودشو داره
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگفتیم ...میخندیدیم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضیا یادشون میره چه روزایی که ساعتها باهم درد دل میکردیم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدم نمیدونه چی بگه 🥹
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
پیام هم میدی سین میزنن جواب نمیدن
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دنیای مجازی که هیچ
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از حدود ۵..۶ دوستی که تو دنیای واقعی دارم
یکماهه هیچ کدومشون حالی ازم نمیپرسه
پست 68612 از 147768