هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
-
-
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
-
@Venus655
چرا زمان امتحان نهایی به بعد تا کنکور تیر که خیلی شده بود اینجا -
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist اون موقع فکر کنم من نبودم
-
Reza-H حرفات درست، منظورم اینه اطلاعات بیشتر که ضرر نیست؟؟ حالا من یه ناشناس بزارم، فحش بخورم، انتقاد هم بشه ازم، تهدید هم بشم، ضرری که بهم وارد نمیشه ولی حداقل یه چیزی دستم میاد.
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شدهComrade
صحیح
البته در صورتیکه توان ذهنی تحمل بلند مدتش رو داشته باشم و مطمئن باشم که فایده اش بیشتر از آسیبشه (#دلیل_ناشناس_نذاشتنم_تا_الان :)) ) -
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابونــــه
نبودت حس میشه -
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدانی، بعضی دردها را نمیشود به کسی گفت..
-
@Venus655
آها یادم اومد موقعی که شما میگفتین من دیگه نمیام اینجا و از اینجور حرفا
................................. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
۶[/
️
️
️
️
️
️
️
-
Blue28
حق بلو ح ق -
نسترن هم نیست ماتریکس هم نیست
-
@Venus655
آها یادم اومد موقعی که شما میگفتین من دیگه نمیام اینجا و از اینجور حرفا
.................................نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist آها
-
Comrade
صحیح
البته در صورتیکه توان ذهنی تحمل بلند مدتش رو داشته باشم و مطمئن باشم که فایده اش بیشتر از آسیبشه (#دلیل_ناشناس_نذاشتنم_تا_الان :)) )Reza-H آره حق میدم، ولی واقعا نمیتونم درک کنم، حالا نه فقط توی فضای مجازی، حتی توی دنیای فیزیکی، به هر حال همیشه آدمایی هستن که دنبال تخریبن. این حرفا و این صحبتا چه آسیبی به آدم میزنه؟ آخه چیز خاصی هم از دست نمیره، یعنی مثلا بگیم بحث آبرو هست، نه تاثیر نمیزاره، یا چمیدونم، بگیم آدم خجالت میکشه، نه چرا باید خجالت بکشه از حرفای دیگران؟
-
کنسرت حامیم...
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
آها
البته یه نکته دیگه هم هست و اون اینه که اصلا اینکه پیش دیگری بدمون رو بگن یا دربارهمون چطور فکر می کنن، چقدر اهمیت داره؟