مشاور خوب در کرج
-
ببخشید دوستان کسی مشاور خوب تو کرج می شناسه؟
-
بهترین مشاور خرکس خودشه هیچ کس دقیقا نمیدونه در درون تو چی میگذره بنابراین ممکنه تشخیص درستی نداشته باشه
-
-
بهترین مشاور خرکس خودشه هیچ کس دقیقا نمیدونه در درون تو چی میگذره بنابراین ممکنه تشخیص درستی نداشته باشه
@mahdis127 در مشاور خوب در کرج گفته است:
تا امسال به این عقیده بودم ولی واقعا بعضی وقتا ادم به بعضی مشکلا میخوره که نیازمنده یه همراه و یه کاربلده
-
مهدی2020 من خودم کرجم ولی آشنایی ندارم با مشاورا و به عقیده من نمیشه واقعا اعتماد کرد... ولی حالا یکی از بچه ها پیش آقای پناهی نامی میرفت... و در آخرم به من گفت که مشاور و اینا کشکه... البته من با حرفش کاملا موافق نیستم.
فکرکنم دفترشونم نزدیک آزادگان باید باشه دقیقا نمیدونم...
اما چیزی که من پیشنهاد میکنم اینه که مشاورم میرید پیشش یه چند تا نمونه کار حتما ازش ببینید. چه بسا چند تا مشاور خوب توی فضای مجازی داریم که میشه گفت جز پرمخاطب ترین مشاورای ایرانن و میشه بهشون اعتماد کرد.
اما از اینا بگذریم... میتونم بپرسم در چه زمینه میخواین از مشاور کمک بگیرین؟ درسی یا انگیزشی؟ -
مهدی2020 من خودم کرجم ولی آشنایی ندارم با مشاورا و به عقیده من نمیشه واقعا اعتماد کرد... ولی حالا یکی از بچه ها پیش آقای پناهی نامی میرفت... و در آخرم به من گفت که مشاور و اینا کشکه... البته من با حرفش کاملا موافق نیستم.
اما چیزی که من پیشنهاد میکنم اینه که مشاورم میرید پیشش یه چند تا نمونه کار حتما ازش ببینید. چه بسا چند تا مشاور خوب توی فضای مجازی داریم که میشه گفت جز پرمخاطب ترین مشاورای ایرانن و میشه بهشون اعتماد کرد.
اما از اینا بگذریم... میتونم بپرسم در چه زمینه میخواین از مشاور کمک بگیرین؟ درسی یا انگیزشی؟mohammadhassan در مشاور خوب در کرج گفته است:
اما از اینا بگذریم... میتونم بپرسم در چه زمینه میخواین از مشاور کمک بگیرین؟ درسی یا انگیزشی؟بیشتر انگیزشی! چون درسی راهو پیدا کردم و برنامه ریزیم عین بنز میتونم ولی خیلی اوقات انگیزه ندارم
-
mohammadhassan در مشاور خوب در کرج گفته است:
اما از اینا بگذریم... میتونم بپرسم در چه زمینه میخواین از مشاور کمک بگیرین؟ درسی یا انگیزشی؟بیشتر انگیزشی! چون درسی راهو پیدا کردم و برنامه ریزیم عین بنز میتونم ولی خیلی اوقات انگیزه ندارم
مهدی2020 یه جمله بود مشاور مدرسه میگفت... جمله قشنگی بود... میگفت شما بخونید انگیزه خودش میاد، خیلیا فکرمیکنن اولش باید انگیزش داشته باشن.
شاید شما انگیزه دارید ولی شاید چون ول کردید پشتتون باد خورده... چیزی که الان منم تقریبا درگیرشم! بهتون پیشنهاد میکنم شروع کنید... همه چی شروعش سخته حتی اگه برای مدت کوتاهی هم انجامش ترک بشه.