هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@1540557162 بله بله! الآن با یه مشاورِ خیلی عالی دارم کار میکنم. گفته 2هفته ی اول رایگان برای اینکه ببینی خوشِت میاد از برنامه یا نه! این چی؟ همون اولش گفت عکسِ رسیدِ ماهِ اول رو بفرست تا ثبت نامت کنم!
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 بله بله! الآن با یه مشاورِ خیلی عالی دارم کار میکنم. گفته 2هفته ی اول رایگان برای اینکه ببینی خوشِت میاد از برنامه یا نه! این چی؟ همون اولش گفت عکسِ رسیدِ ماهِ اول رو بفرست تا ثبت نامت کنم!
ایدیشو بدید
-
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
oh crap she is up
قشنگه امضا
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza213
اوکی -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar چرا پولتونو دارید پس میگیرید؟؟ حق الزمش نبوده مگه؟
این آقا فقط یه فایلِ پی دی افِ بدخطِ ناخوانا فرستادن و گفتن اجرا کن,,,اون فایل هم برنامه ی 2هفته بود که همون روزِ سوم من و سارا کاملا پشیمون شدیم:// برنامه رو به همه میداد/تماس تلفنی نمیگرفت/و یه سری چیزای دیگه...
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/topic/6441/اتم-گرم-مول
Help me plz -
reza213
اونی حقشه که واقعا کارشو انجام بده وقتی مشاوره هنوز کامل تموم نشده باید پولو پس گرفت دیگه حالا همون قدر که از جلسات مونده ... :|
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonsy
سلام
خواهش میکنم
ولی برا چی؟ -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط Dr.Lila انجام شده
کسانی ک از فیلمای آقای رنجبر زاده استفاده میکنن چرا برا فیلما دو تا لینک جدا برا دو سال متفاوت؟؟یکی کاملتر؟؟تغیرات داشت؟؟
-
کسانی ک از فیلمای آقای رنجبر زاده استفاده میکنن چرا برا فیلما دو تا لینک جدا برا دو سال متفاوت؟؟یکی کاملتر؟؟تغیرات داشت؟؟
@dr-lila یه سری خلاصه هستن. هر درس حدودا یک ربع
یک سری هم کامل. هردرس فک کنم حدودا 50 دقیقه -
sonsy
سلام
خواهش میکنم
ولی برا چی؟نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162
ایشون گفتن خوش برگشتین جوابشونو دادم گویا شمام اسمتون معینه -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط gollnar انجام شده
دوستانی که پی وی پرسیدین مشاورِ فعلی م دانشجوی مکانیکه و خب یه سری مشکلات داره این قضیه! ایشون مشاورِ نگارین بود اونم راضی بود منم دیگه اینو انتخاب کردم:)) ولی خب برای بچه های ریاضی فوق العاده ست
ماهانه 200 تومن هم میگیره -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonsy
اوکی
اره -
@dr-lila یه سری خلاصه هستن. هر درس حدودا یک ربع
یک سری هم کامل. هردرس فک کنم حدودا 50 دقیقهنوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91 نه نه منظورم دوران طلای و جمع بندی و پیش آزمون نیس ایشون دوتا کلاس کنکور ۲ دارن ک هر کدوم برا ی سالی
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط reza213 انجام شده
من همیشه ب این فکر میکنم ک هروقت دانشجو شدم به همه مشاوره رایگان میدم! و سعی میکنم مشاوره ی حرفه ای .
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila
سلام
فک کنم من شمارو میشناسم شما همون خانومی هستید ک نامزد داشت و درس میخوند بله؟ -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-lila
هوووم
اخه یه خانومی بود اسمش شبیه شما بود دوسال پست موندن میخواستم بدونم بازم پستن یا نه
ببخشید عسیسم