هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam
اینو قبول دارم ولی اخرین رمان ایرانی که خوندم خیلی وقت پیش بود اسمش منم هم گریه کردم بود ولی اون باعث کلا از هرچی نویسنده ایرانی حالم بد بشه دوباره برگشتم سمت امریکاایی و انگلیسی و....ولی خودم همیشه به عنوان منتقد کتاب نوجوانان سعی میکنم کتابای ایرانی و نقد کنم تا شاید نویسنده ها به خودشون بیان متاسفانه اصلا تلاشی نمیکنن و حتی کتابابیی که امسال منتخب جشنواره داوریمون شدن افتضاح بودن ولی چاره ای نبود بین بد و بدتر انتخاب کردم....امیدوارم خودم بتونم با قلم گرفتن دوباره این سبک نوشتن ایرانیا رو تغییر بدم امروزه اصلا کمتر کسی حتی اسم نویسنده های ایرانی و میدونهنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHako یسری از رمان ها واقعا لوس و بیمزه بودن
ته خلاقیت نویسنده ها شده به تصویر کشیدن دوتا خانواده پر پول که پسره و دختره روز اول دانشگاه با هم آشنا میشن
یا دیگه این شخصیت آرشام تهرانی تو تموم رمان ها بوده یه حالتی مث مهران رجبیه -
Hako حالا ایشالا بعداً اگه شد میگم منظورم چیه
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط Ainoor انجام شده
-
Hako یسری از رمان ها واقعا لوس و بیمزه بودن
ته خلاقیت نویسنده ها شده به تصویر کشیدن دوتا خانواده پر پول که پسره و دختره روز اول دانشگاه با هم آشنا میشن
یا دیگه این شخصیت آرشام تهرانی تو تموم رمان ها بوده یه حالتی مث مهران رجبیه@AmirBarsam
متاسفانه نویسنده های امروزی نوشتن رو به شوخی گرفتن فقط به فکر فروختن کتاباشونن..حتی سعی نکردن از چهرچوپ ذهن فرومایه شون بزنن بیرون تا شاید بتونن یکم فقط یکم جای ارشام تهرانی یه نفر دیگه رو خلق کنن -
Hako بخدا منظور خاصی نداشتما
اوکی -
Hako یسری از رمان ها واقعا لوس و بیمزه بودن
یا دیگه این شخصیت آرشام تهرانی تو تموم رمان ها بوده یه حالتی مث مهران رجبیه -
پذیرفتن
خیلی سخت و دردناکه... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
۶۵/
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
از تو داره زخم میشه
ببخشید دیگه
من عادت ندارم
سریع پاسخ گرسنگی رو بدم تا خوب گرسنه بشه -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باااح بااح این کارم انجام شددد
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا باید برنامه بچینم برای سریال جدیدم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرنیا برنامه هاتو بنویس و تیک بزننن
تو میتونیی با برنامه تر بشیی فایتینگگ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
7
️
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
معده
هعی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️