هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hako یسری از رمان ها واقعا لوس و بیمزه بودن
ته خلاقیت نویسنده ها شده به تصویر کشیدن دوتا خانواده پر پول که پسره و دختره روز اول دانشگاه با هم آشنا میشن
یا دیگه این شخصیت آرشام تهرانی تو تموم رمان ها بوده یه حالتی مث مهران رجبیه@AmirBarsam
متاسفانه نویسنده های امروزی نوشتن رو به شوخی گرفتن فقط به فکر فروختن کتاباشونن..حتی سعی نکردن از چهرچوپ ذهن فرومایه شون بزنن بیرون تا شاید بتونن یکم فقط یکم جای ارشام تهرانی یه نفر دیگه رو خلق کنن -
Hako بخدا منظور خاصی نداشتما
اوکی -
Hako یسری از رمان ها واقعا لوس و بیمزه بودن
ته خلاقیت نویسنده ها شده به تصویر کشیدن دوتا خانواده پر پول که پسره و دختره روز اول دانشگاه با هم آشنا میشن
یا دیگه این شخصیت آرشام تهرانی تو تموم رمان ها بوده یه حالتی مث مهران رجبیه -
پذیرفتن
خیلی سخت و دردناکه... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
۶۵/
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
از تو داره زخم میشه
ببخشید دیگه
من عادت ندارم
سریع پاسخ گرسنگی رو بدم تا خوب گرسنه بشه -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باااح بااح این کارم انجام شددد
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا باید برنامه بچینم برای سریال جدیدم
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرنیا برنامه هاتو بنویس و تیک بزننن
تو میتونیی با برنامه تر بشیی فایتینگگ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
7
️
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
معده
هعی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
دیگه اصلا برام مهم نیست رابطمون بهت گفتم چاقی چون میخامم از من فاصله بگیری میدونم حالم خوب نیست و این باعث اسیب دیدنت میشه:)))من دوست دارم دیونهههه واسه همینه بلاکت کردم و این مدت که برگشته بودم واسه خاطر این بود که یه نمه روت تسلط پیدا کنم که از این بدتر نشی
ولی ببخشید باید دور بشم انقدر دور که فقط باغ رضون پل ارتباطتت با من باشه ببخشید شوشو کوچولو
#تودلی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️
-
-