هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
استقلال بهتر بود خدایی
عهه جدی
وای از همینه که آدم می سوزه
️
مساوی دربی دیشبم به خاطر اعصابمو خورد کرد
️
-
-
Ainoor خواهش میکنم
حیفا کتاب دو جلدی هست
جلد اول و خیلی وقت پیش خوندم و زیاد خاطرم نیست
درباره ی یک دختری به همین اسم حیفا که تربیت شده ی یه فرد یهودی بود و به ابوغریب میره و ماموریتش تشکیل داعش بود .
حیفا ۲ هم همون فرد یهودی( که حیفا رو تربیت کرده)
داخل اردن یکی از نیروهای عراقی که داخل عملیات تمرد میکنه رو گیر میاره و به علت تمردش فکر میکنه اون بهترین گزینه است و روش کار میکنه برای پروژه ظهور ساختگی
با اینکه قبلا اخر داستان و لو دادم ولی الان دلم نمیاد بگم چون گفتنش باعث میشه از جذابیتش کم بشهدو جلد بهم وابسته نیستن و شما میتونین اول حیفا ۲ رو بخونین بعد ۱
-
@jahad-20 خیلی ممنون برای توضیحاتتون
اتفاقا امروز که داشتم نگا میکردم اسم حیفا ۲ رو دیدم
و شما هم که گفتین
کنجکاو شدم ببینم چطوری هستش
بنظر جالب میاد -
-
Ainoor خواهش میکنم
حیفا کتاب دو جلدی هست
جلد اول و خیلی وقت پیش خوندم و زیاد خاطرم نیست
درباره ی یک دختری به همین اسم حیفا که تربیت شده ی یه فرد یهودی بود و به ابوغریب میره و ماموریتش تشکیل داعش بود .
حیفا ۲ هم همون فرد یهودی( که حیفا رو تربیت کرده)
داخل اردن یکی از نیروهای عراقی که داخل عملیات تمرد میکنه رو گیر میاره و به علت تمردش فکر میکنه اون بهترین گزینه است و روش کار میکنه برای پروژه ظهور ساختگی
با اینکه قبلا اخر داستان و لو دادم ولی الان دلم نمیاد بگم چون گفتنش باعث میشه از جذابیتش کم بشهدو جلد بهم وابسته نیستن و شما میتونین اول حیفا ۲ رو بخونین بعد ۱
-
@jahad-20 طوبی دیشب بالاخره بعد مدت ها به خوشی داشت می گذشت
ولی بازم من یاد بدبختیای این ۳۰ سالشون می افتادم اعصابم به هم می ریخت:/ -
باش تا هاله صفت دور تو گردم ای ماه...
-
Anzw 18 حتما اگه تونستید بخونید
نسخه الکترونیکیش هم طاقچه داره
خیلی خوبه کتابای اقای جهرمی🥲 -
هیچوقت افراد هم سلیقه با خودم پیدا نکردم
از نظر گیم اگه بگیم، کامرد اصولا هاردکور پلیر شوتر اول شخصه، بازی های آنلاینی هم که میزنه سیستم من نمیاره باهم بازی کنیم
آدمک بازی هایی مثل ردد و بازی های سولزلایک رو بازی کرده(که خودم بشدت بهشون علاقه دارم) ولی بازم سیستم اکثرشونو نمیاره
از نظر انیمه اگه بگیم اصولا کسی اینجا انیمه نمیبینه
اونایی هم که میبینن با من هم سلیقه نیستن و اکثرا حوصله دیدن جوجو ۱۰۰ قسمتی و هانتر هانتر ۱۳۰ قسمتی و ناروتو ۷۵۰ قسمتی و بوروتو ۲۷۰ قسمتی و فول متال ۶۷ قسمتی و اشتاینز گیت ۶۰ قسمتی رو ندارن
مانگا هم هیچکس نمیخونه، اگرم بخونه، چیزایی که خوندیم هیچ وجه اشتراکی ندارن
کیو این روزا میشه پیدا کرد ۴۷ جلدِ ۲۰۰ صفحه ای برزرک خونده باشه؟
گیم موبایل هم هیچی دیگه
فقط جودی خانم اینجا کالاف موبایل بازی میکرد و آماده بود که منم بخاطر مشکلات اینترنت حدود ۳ ماهه بازی نکردم
توی دنیای حضوری هم هیچی کلا
#تودلی -
هیچوقت افراد هم سلیقه با خودم پیدا نکردم
از نظر گیم اگه بگیم، کامرد اصولا هاردکور پلیر شوتر اول شخصه، بازی های آنلاینی هم که میزنه سیستم من نمیاره باهم بازی کنیم
آدمک بازی هایی مثل ردد و بازی های سولزلایک رو بازی کرده(که خودم بشدت بهشون علاقه دارم) ولی بازم سیستم اکثرشونو نمیاره
از نظر انیمه اگه بگیم اصولا کسی اینجا انیمه نمیبینه
اونایی هم که میبینن با من هم سلیقه نیستن و اکثرا حوصله دیدن جوجو ۱۰۰ قسمتی و هانتر هانتر ۱۳۰ قسمتی و ناروتو ۷۵۰ قسمتی و بوروتو ۲۷۰ قسمتی و فول متال ۶۷ قسمتی و اشتاینز گیت ۶۰ قسمتی رو ندارن
مانگا هم هیچکس نمیخونه، اگرم بخونه، چیزایی که خوندیم هیچ وجه اشتراکی ندارن
کیو این روزا میشه پیدا کرد ۴۷ جلدِ ۲۰۰ صفحه ای برزرک خونده باشه؟
گیم موبایل هم هیچی دیگه
فقط جودی خانم اینجا کالاف موبایل بازی میکرد و آماده بود که منم بخاطر مشکلات اینترنت حدود ۳ ماهه بازی نکردم
توی دنیای حضوری هم هیچی کلا
#تودلی