هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 وای اونو منم بودم تو سال شیشم هفتمم چقدر حس خفن بودن میکردم اون موقع ها
انگار دستور میدادی ناظم معاونا تعظیم و سجده کننMichael Vey پارممم
-
Aqua وای منم انقدر گفتم من ایرانیم بجای فاتحه فرستادن باید بگم روحش شاد دیگ حمد و سوره رو تقریبا یادم رفت
Michael Vey منم عین خودتتتت
توحید بلدم ولی حمد بخونم قاطی میکنم اشتباه میشه
بابام کل درگیری فکریش قبل فرهنگیان این بود الان بری نماز بپرسن میخوای چیکار کنی -
ینی چی قاطی میکنم
-
Michael Vey منم عین خودتتتت
توحید بلدم ولی حمد بخونم قاطی میکنم اشتباه میشه
بابام کل درگیری فکریش قبل فرهنگیان این بود الان بری نماز بپرسن میخوای چیکار کنیAqua وای دقیقااا
-
@f-nalist وای من هیچ وقت نتونستم این کارو کنم.
-
Blue28 ینی هیچی ما بقول دوستم مفسد فی الارضیم
-
-
-
Aqua بسم الله الرحمن الرحیم الحمدالله رب العالمین رو قاطی میکنی؟
-
هعی یه هفته تمام روزی دوبار رفتیم مدرسه و یه دختر ژاپنی کلاس دوازدهمی که از مدارس ژاپن انتقال گرفته باشه به یه ناحیه اون گوشه موشه های تهران و بیاد به ژاپنی ازم ساعت بپرسه و منم به ژاپنی جوابش بدم و تعجب کنه هم ندیدیم
-
هعی یه هفته تمام روزی دوبار رفتیم مدرسه و یه دختر ژاپنی کلاس دوازدهمی که از مدارس ژاپن انتقال گرفته باشه به یه ناحیه اون گوشه موشه های تهران و بیاد به ژاپنی ازم ساعت بپرسه و منم به ژاپنی جوابش بدم و تعجب کنه هم ندیدیم
Akito اگر مسابقات احکام شرکت میکردی خدا هم به عنوان جایزه بهت دختر ژاپنی نشون میداد
-
Akito این دنیا ارزش موندن نداره:/
-
️
️
️
️
️