هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خب ..داره بابت چیزایی که هنوز اتفاق نیفتاده هم حرص می خوره!
-
این بد نیست ،خیلی بده
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعد به دوستمم گفتم همون موقع زنگ زد کلی جیغ و ویغ خوشالی کرد.(حالا منم دارم گریه میکنم)
چ دوست خوبیییییی :>>>>>
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعد به دوستمم گفتم همون موقع زنگ زد کلی جیغ و ویغ خوشالی کرد.(حالا منم دارم گریه میکنم)
وای آره خیلی قشنگ خوشحالی کرد
اینم یه دوست دیگمه
..... -
به من بگو بی وفا، حالا یار که هستی؟
خزان عمرم رسید، نوبهار که هستی؟
میخوام برم دور دورا...
دلم طاقت نداره
دست غم تو داره روزامو میشماره... -
یادمه امسال یا پارسال که بعضیا(خارج از آلاخونه) با رتبه داغون و نتیجه مردودی مواجه شدن، یه جورایی براشون ناراحت نشدم
میدونستم اونا کارایی میکنن که درست نیست، نامردی میکنن، و سر همین هیچوقت دلم باهاشون صاف نشد و نتونستم براشون آرزوی رتبه خوب بکنم
بلکه برعکسشو آرزو کردم! -
@f-nalist تو هم مصرف کن برادر
اگر نخوریشون پس فردا بمیریم اونا مارو میخورن -
Blue28 یه اتفاقایی افتاد آخه ... روزی ک قرار بود مسابقه بدم کنسل شد با یه نفر بازی کردم زد بینیمو شکوند
بعدش گچ گرفتمو بخاطر همین درگیر بودم الان موندم ببینم ب مسابقات میرسم یا نه اصن ببینم میتونم حرفه ای ادامه بدم یا نه از دوجا شکست ... حالم گرفته بود نیاز به تنهایی داشتم 🥲
_ Reza _ پشماااامممم
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وای آره خیلی قشنگ خوشحالی کرد
اینم یه دوست دیگمه
.....Blue28 :>>>>>>>>>
-
Blue28 یه اتفاقایی افتاد آخه ... روزی ک قرار بود مسابقه بدم کنسل شد با یه نفر بازی کردم زد بینیمو شکوند
بعدش گچ گرفتمو بخاطر همین درگیر بودم الان موندم ببینم ب مسابقات میرسم یا نه اصن ببینم میتونم حرفه ای ادامه بدم یا نه از دوجا شکست ... حالم گرفته بود نیاز به تنهایی داشتم 🥲
_ Reza _ خوبی الان؟
-
@mahdi-ek ۸۹۰۰
-
Blue28 من فکر میکردم پارسال مثلا ۲۸۰۰ بودی امسال شدی این در بدبینانه ترین حالت به این رنج رتبه برات فکر میکردم
یعنی خیلی تغییر کردی ؟@mahdi-ek ۲۸۰۰ بودم که پزشکی میاوردممم
-
Blue28 روش خوبی بود
من اول که به مامانم گفتم، پاش رو کلاچ بود زده بود دنده یک، اینو که کفتم یهو پاشو از رو کللچ برداشت ماشین پرتاب شد جلوAkito وای
-
مِهردُخت
خوبی الهام؟(:پرستو بابایی نه متاسفانه
-
امسال به زن عموم حدود رتبه مو گفتم
گفتش حالا کجا هارو میزنی؟
داشتم میگفت مکانیک شیراز و غیره...
یهو پرید گفت تو فکر کردی با این رتبه ات مکانیک شیراز قبول میشی؟
البته خیلی خانواده عموم رو دوست دارم و واقعا میدونستم منظور اصلیش چیه و چرا اون جمله رو گفت سر همین از دستش ناراحت نشدم -
یادمه امسال یا پارسال که بعضیا(خارج از آلاخونه) با رتبه داغون و نتیجه مردودی مواجه شدن، یه جورایی براشون ناراحت نشدم
میدونستم اونا کارایی میکنن که درست نیست، نامردی میکنن، و سر همین هیچوقت دلم باهاشون صاف نشد و نتونستم براشون آرزوی رتبه خوب بکنم
بلکه برعکسشو آرزو کردم!Akito ینی چه
-
پرستو بابایی نه متاسفانه
مِهردُخت
وای تو چرا؟🥲 -
امسال به زن عموم حدود رتبه مو گفتم
گفتش حالا کجا هارو میزنی؟
داشتم میگفت مکانیک شیراز و غیره...
یهو پرید گفت تو فکر کردی با این رتبه ات مکانیک شیراز قبول میشی؟
البته خیلی خانواده عموم رو دوست دارم و واقعا میدونستم منظور اصلیش چیه و چرا اون جمله رو گفت سر همین از دستش ناراحت نشدمAkito
️
️
️
-
مِهردُخت
وای تو چرا؟🥲پرستو بابایی به هزار و یک دلیل
-
پرستو بابایی به هزار و یک دلیل
مِهردُخت
می فهمم 🥲 -
دااااااد