هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من حتا بعد اعلام رتبه هم گریه کردم.گریه ناراحتی.بعد پسرخالم پیشم بود دیده بود.خالمینا تبریک گفتنی میگفت وا مریم که قبول نشده🗿🗿⚰️
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من حتا بعد اعلام رتبه هم گریه کردم.گریه ناراحتی.بعد پسرخالم پیشم بود دیده بود.خالمینا تبریک گفتنی میگفت وا مریم که قبول نشده🗿🗿⚰️
عه منم :>
تا رتبمو دیدم شوک شدم... رفتم پیش مامانم بهش گفتم همونجا بغضم ترکید
هی میگف خوبه چرا گریه میکنی
میگفتم این اصلا چیزی نبود ک انتظارشو داشتم... خستگی ب تنم موند :> -
من موقع اعلام نتایج نهایی، دیدم نوشته مردود، سریع رفتم نون خریدم، وقتی برگشتم دیدم بابام منتظر نشسته میگه رمز سنجشت چیه؟😂
بعد که دید نوشته مردود گفت ایشالا سال بعد، حالا بیا صبحونه مونو بخوریم😂 -
پرستو بابایی کلن از صبح سکوته.
Blue28
عجیبه 🙁 -
بعد همون لحظه بابام زنگ زد پیش اونم گریه کردم ترسید🚶♀️
-
پرستو بابایی خداروشکر بد نیستم.تو خوبی؟
Blue28
منم بد نیستم -
پرستو بابایی سلام
مِهردُخت
خوبی الهام؟(: -
من موقع اعلام نتایج نهایی، دیدم نوشته مردود، سریع رفتم نون خریدم، وقتی برگشتم دیدم بابام منتظر نشسته میگه رمز سنجشت چیه؟😂
بعد که دید نوشته مردود گفت ایشالا سال بعد، حالا بیا صبحونه مونو بخوریم😂Akito چ بابای خوبی واوو :>>
-
بعد که دید نوشته مردود گفت ایشالا سال بعد، حالا بیا صبحونه مونو بخوریم😂 -
Akito چ بابای خوبی واوو :>>
Michael Vey ممنونم🤝
بنده خدا بعد از اون دیگه اشاره ای نکرد -
سه رقمی
-
Aqua حالا جالبه بدونی یه چندماهی هست مثل سابق نمیرم نونوایی😂
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هی میگف خوبه چرا گریه میکنی
میگفتم این اصلا چیزی نبود ک انتظارشو داشتم... خستگی ب تنم موند :>Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هی میگف خوبه چرا گریه میکنیمن مامان و بابام و خواهرم خونه نبودن.به هیچکدوم زنگ نزدم چون میدونستم گریم شدیدتر میشه🗿😂.به همشون پیامک دادم.
بعد به دوستمم گفتم همون موقع زنگ زد کلی جیغ و ویغ خوشالی کرد.(حالا منم دارم گریه میکنم🗿🗿🗿🗿😂)میگفتم این اصلا چیزی نبود ک انتظارشو داشتم... خستگی ب تنم موند :>
میفهمم.میفهمم.می فهمم