هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی
گفته است:
براساس گزارش بلومبرگ، اعضای خانواده گیلمو ( بنیانگذاران و مالکان شرکت یوبیسافت) در حال بررسی فروش Ubisoft به شرکت چینی Tencent هستند.
بعیده نفروشنش. احتمالا اساسین کرید شدو آخرین ضربه به یوبیسافت باشه و کل سرمایشون رو از دست بدن. البته عملا تنسنت داره پول آی پی ها رو میده(اساسین کرید، واچ داگز، فارکرای و ...)، مگرنه یوبیسافت رو باید کلا بکوبه از اول بسازه. باید دولوپر هارو هم اخراج و جایگزین کنه، چون اکثرا به جای اینکه بخاطر مهارتشون استخدام بشن، بخاطر جنسیت، یا رنگین کمونی بودن استخدام شدن.
-
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی
گفته است:
براساس گزارش بلومبرگ، اعضای خانواده گیلمو ( بنیانگذاران و مالکان شرکت یوبیسافت) در حال بررسی فروش Ubisoft به شرکت چینی Tencent هستند.
بعیده نفروشنش. احتمالا اساسین کرید شدو آخرین ضربه به یوبیسافت باشه و کل سرمایشون رو از دست بدن. البته عملا تنسنت داره پول آی پی ها رو میده(اساسین کرید، واچ داگز، فارکرای و ...)، مگرنه یوبیسافت رو باید کلا بکوبه از اول بسازه. باید دولوپر هارو هم اخراج و جایگزین کنه، چون اکثرا به جای اینکه بخاطر مهارتشون استخدام بشن، بخاطر جنسیت، یا رنگین کمونی بودن استخدام شدن.
Comrade بنظر منم آخرش فروش میره
نائب رییس مجموعه بازی rainbow six هم از یوبیسافت جدا شد -
jahad_121
کالری خوب نیست
نون ، برنج ، نوشابه ، چیپس و....
اینا هضم نمیشن...چربی میشنTT
برای همین معمولا هزار کالری رو سعی میکنم میوه ، سالاد و.... بخورم
مثلاً یه لیوان بادوم با یه لیوان چیپس یه اندازه کالری دارن ولی چیپس بخاطر روغن زیادش چاق کننده است@Sally اهاا
-
20 مهر
هعیییییی
️
-
️
-
ثبت نام لاتاری شروع شده
-
جالبه
-
من نمیفهمم این چرا هرجا میشینه این جمله رو میگه که فلانی از من بهتره بابا تو چیکاره من داری چرا هعی میخوای بفهمونی من بدم من اصلا یادم نمیاد حرف بدی بهش زده باشم یا بی احترامی کرده باشم ولی هرجا میشینه میگ این بده اون خوبه باشه من بدم تو چرا اینقد فشار میخوری
تازه به کسایی ام میگه که به گوش من برسونن
اخه من اگه از نظر تو بد باشم که یعنی زندگی رو بردم
ولی همیشه با حرفاش اعصاب و روانمو به هم میریزه چرا باید یه آدم اینقد عقده ای باشه هعی با خودم میگم اوکی اشکال نداره میبخشمش دوباره میاد یه حرفی میزنه که میفهمم لیاقت نداره همون باید ازش متنفر بود -
همش از بقیه میپرسه من دارم چیکار میکنم چی میخونم
میره تهشو درمیاره اخه اگه من بدم چرا همش میخوای از من بدونی
اخه زن تو ۲۰ سال از من بزرگ تری به من چیکار داری -
من واقعا اگه بهش چیزی نگم سکته میکنم
-
خدایا خودت جوابشو بده من دیگه داره مغزم منفجر میشه
-
چقد این مدل مردها مثل عذابن.