هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دکتر احمد حلت
به گذشته آدمها کاری نداشته باش!
امیروالای خوبم!
گذشته اکثر اوقات "حال خراب کن" است! حال و اکنون و گاهی حتی آینده روابط را به هم میریزد . آنهایی که جارو برمیدارند و انباریهای قدیمی را به بهانههای مختلف زیر و رو میکنند ، شاید در این کند و کاو چیزهای جالبی پیدا کنند،اما هر چیزی بیابند متعلق به زمانی است که گذشته و تاریخ مصرف آن منقضی شده است .
هرچیزی که نقش انباری را ایفا میکند ، نمیتواند محل و جایگاه مناسبی برای زندگی باشد .
اگر میخواهی روابطات با دوستان و همکاران و حتی غریبهها به شکل موثر حفظ شود،به گذشته هیچکس کاری نداشته باش . آنهایی که حرص لو دادن و آشکار کردن گذشته آدمها را دارند ، هرقدر هم نفعرسان و مفید باشند را ، کنار بگذار و آنها را کنار خود نپذیر .
عزیزی میگفت:همیشه ملاک وضعیت حال افراد است! و او راست میگفت . غیر از وضعیت حال افراد،هیچ چیز دیگری نمیتواند ملاک و معیار خوبی و درستی یک فرد باشد .دلنوشتههای احمد به امیروالا
-
دکتر احمد حلت
به گذشته آدمها کاری نداشته باش!
امیروالای خوبم!
گذشته اکثر اوقات "حال خراب کن" است! حال و اکنون و گاهی حتی آینده روابط را به هم میریزد . آنهایی که جارو برمیدارند و انباریهای قدیمی را به بهانههای مختلف زیر و رو میکنند ، شاید در این کند و کاو چیزهای جالبی پیدا کنند،اما هر چیزی بیابند متعلق به زمانی است که گذشته و تاریخ مصرف آن منقضی شده است .
هرچیزی که نقش انباری را ایفا میکند ، نمیتواند محل و جایگاه مناسبی برای زندگی باشد .
اگر میخواهی روابطات با دوستان و همکاران و حتی غریبهها به شکل موثر حفظ شود،به گذشته هیچکس کاری نداشته باش . آنهایی که حرص لو دادن و آشکار کردن گذشته آدمها را دارند ، هرقدر هم نفعرسان و مفید باشند را ، کنار بگذار و آنها را کنار خود نپذیر .
عزیزی میگفت:همیشه ملاک وضعیت حال افراد است! و او راست میگفت . غیر از وضعیت حال افراد،هیچ چیز دیگری نمیتواند ملاک و معیار خوبی و درستی یک فرد باشد .دلنوشتههای احمد به امیروالا
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ذهن ما باغچه است
گل در آن باید کاشت
گر نکاری علف هرز در آن می روید
زحمت کاشتن یک گل سرخ
کمتر از زحمت برداشتن هرزگی آن علف است
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه امروزو من هستم حالا کسی نیست
-
@sobhan-1999 هسدن زیر آب !!!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999
دقایق ملکوتی اعلام نتایج نزدیک است
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپن -
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soheil95s95
اره دقیقا -
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپننوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
-
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپن@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپنمگه به این زودی میزارن؟
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
_نمیتونم وارد تاپیک بشم باید برم هیستوری بعد وارد لینک آخرین ارسالی به تاپیک مورد نظر بشم
_نمیتونم وارد تاپیک بشم باید برم هیستوری بعد وارد لینک آخرین ارسالی به تاپیک مورد نظر بشم
اینو متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی؟
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اینو متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی؟
سلام خانم مدیرخوبین؟
منم مشکلم اینه که با گوشی نمیتونم بیام انجمن ولی با لپتاپ میاد به انجمن......منظورم اینه که وقتی با گوشی میام هر چه قدر صبر میکنم که انجمن بارگزاری بشه نمیشه....فقط صفحه سفید میاد و میمونه....ولی با pcمشکلی ندارم -
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپننوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپنمن که فعلا حال ندارم برم ببینم