هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soheil95s95
اره دقیقا -
@sobhan-1999
دقایق ملکوتی اعلام نتایج نزدیک است
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپننوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
-
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپن@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپنمگه به این زودی میزارن؟
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
_نمیتونم وارد تاپیک بشم باید برم هیستوری بعد وارد لینک آخرین ارسالی به تاپیک مورد نظر بشم
_نمیتونم وارد تاپیک بشم باید برم هیستوری بعد وارد لینک آخرین ارسالی به تاپیک مورد نظر بشم
اینو متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی؟
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام خانم مدیرخوبین؟
منم مشکلم اینه که با گوشی نمیتونم بیام انجمن ولی با لپتاپ میاد به انجمن......منظورم اینه که وقتی با گوشی میام هر چه قدر صبر میکنم که انجمن بارگزاری بشه نمیشه....فقط صفحه سفید میاد و میمونه....ولی با pcمشکلی ندارم -
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپننوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپنمن که فعلا حال ندارم برم ببینم
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام خانم مدیرخوبین؟
منم مشکلم اینه که با گوشی نمیتونم بیام انجمن ولی با لپتاپ میاد به انجمن......منظورم اینه که وقتی با گوشی میام هر چه قدر صبر میکنم که انجمن بارگزاری بشه نمیشه....فقط صفحه سفید میاد و میمونه....ولی با pcمشکلی ندارمنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام خانم مدیرخوبین؟
منم مشکلم اینه که با گوشی نمیتونم بیام انجمن ولی با لپتاپ میاد به انجمن......منظورم اینه که وقتی با گوشی میام هر چه قدر صبر میکنم که انجمن بارگزاری بشه نمیشه....فقط صفحه سفید میاد و میمونه....ولی با pcمشکلی ندارم
اره دقیقا منم همینطوریه -
@sobhan-1999
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
دوست عزیز چه کردی فیزیک رو؟ امروز از ما ازمون اعتبار سنجی فیزیک گرفتن گند خواهد زد به درصد کل من....گذشته از اون هم درصدم زیاد خوب نمیشه -
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
والا ارزه نداره سوالاتشون رو حفظ کنن بعد میان اعتبار سنجی میگیرن
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها من برم ....مهمون اومد
-
@sobhan-1999
لذا همه ی بندگان در سایت قلمچی تلپنمن که فعلا حال ندارم برم ببینم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999
من میترسم -
@sobhan-1999
من میترسمنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
نترس
نهایتش اینه خراب میشه -
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی ایشالا خوب میشه
-
@dr-yassi
نترس
نهایتش اینه خراب میشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999
واااای ن ...خوب خوندم
فیزیک خیلی جواب دادم
البته یه قانونی هست میگه اگه توفیزیک یا ریاضی جواب مسءله ای رو راحت بدست اوردی بدون که راه حلت اشتباهه دوست عزیز -
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
ویرایش چرا کار نمیکنه وقتی میخوام ویرایش بزنم مینویسه اتصال شما به انجمن قطع شده است -
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام...
-
ولی ایشالا خوب میشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999
ممنون
همچنین -
@sobhan-1999
واااای ن ...خوب خوندم
فیزیک خیلی جواب دادم
البته یه قانونی هست میگه اگه توفیزیک یا ریاضی جواب مسءله ای رو راحت بدست اوردی بدون که راه حلت اشتباهه دوست عزیزنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
واااای ن ...خوب خوندم
فیزیک خیلی جواب دادم
البته یه قانونی هست میگه اگه توفیزیک یا ریاضی جواب مسءله ای رو راحت بدست اوردی بدون که راه حلت اشتباهه دوست عزیز
من که اینجا حوصلم سر رفت -
@sobhan-1999
واااای ن ...خوب خوندم
فیزیک خیلی جواب دادم
البته یه قانونی هست میگه اگه توفیزیک یا ریاضی جواب مسءله ای رو راحت بدست اوردی بدون که راه حلت اشتباهه دوست عزیز
من که اینجا حوصلم سر رفتدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999
دندون رو جگر بزارید یه ساعت دیگه باگریه وزاری میان ازنتایجشون میگن -
@sobhan-1999
دندون رو جگر بزارید یه ساعت دیگه باگریه وزاری میان ازنتایجشون میگننوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
خوابم میاد ولی خوابم نمیبره
اینجا هم کسی نیست -
@dr-yassi
اینجا هم کسی نیستنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
اینجا هم کسی نیستمن نیز هم