هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Anzw 18
من از سال 1401 که اینترنت قطع بود نمیشد دریم لیگ بازی کرد اینو نصب کردم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آقایِ همساده on ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@م-هرد-خت نخند موضوع جدیه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آفتابا چخبر
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این همه راه آمدهای که به این خاک غریبی برسی؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ارغوانم را دبدی سرراه؟
-
._.Zahra.K
جواب گرفتی با منم شیر کن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade تو اینارو ندیدی نمیتونی درک کنی چقدر این موضوع مهمه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثل من پیر شدهست؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه به او گفتی؟او با تو چه گفت؟
-
واقعا همونطور که بعد از درس خوندن سخت شب با خستگی میخوابی و حس خیلی خوبی داری موقعی که ورزشتو جوری انجام میدی که بدنت از درد میلرزه و نمیتونی از درد تکون بخوری همون حسو تجربه میکنی ...
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه، چرا میپرسم ارغوان خاموش است ديرگاهیست که او خاموش است
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ارغوان ویرانست
هردومان ویرانیم.. -
و بله یه تکلیف دیگه
اینو یادم نبود
من دیگه نتوانممم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیر است، گالیا
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در گوش من فسانهی دلدادگی مخوان
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگر ز من ترانهی شوریدگی مخواه
-
امروز رفته آنتی بیوتیک خورده
ازش ناراحت شدم اعصابمم از دستش خورد شد ولی خب تهش رفیق خل خودمه🥲 -
این پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیر است گالیا
بع ره افتاد کاروان
93210/142439