هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میتسوبیشی رو دیدم یادم اومد برم رنو اسکالا هم سرچ کنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب چرا سرچ میکنین امروز چندمه یا مترجم و ترجمه و این چیزا
یه تقویم و یه گوگل ترنسلیت نصب کنید دیه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا من بچه پاکیم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua داشتم سرچ میکردم ببینم مال همدانه یا نه دیدم آره مال همدانه
من درست نمیکنم خانواده پدری و مادری جفتشون درست میکنن به ماهم میدن -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito نمیخوام
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua سرچ کنی میبینی مال همدانه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade یا خدا
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 چرا؟
شاید یه روز نت نداشتی
اون روز قرار نیست بفهمی چندمه؟
باید بری از خانم تو کوچه بپرسی؟
باید از پسرک بقال بپرسی؟
باید از داداش کوچیکت بپرسی؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua عهما اگیردک میگیم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito داداش کوچیکم همبشه میدونه امروز چن شنبس و چندمه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
93691/147904