هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اونموقع این همه اتفاقو با چ زبونی میخوای تعریف کنی ... -
-
@_-Zahra-K
برای فارسی حتما توصیه میکنم، به شدت کمک میکنن.
برای محیط زیست و تاریخ زیاد توصیه نمیکنم، کتاب درسی کفایت میکنه، این دو درس به اندازه ای ارزش ندارن که بخواید براش به اندازه فرمول بیست وقت بزارید و تمرین حل کنید.
برای دینی پیشنهادم اینه استفاده کنید، متن کتاب درسی هم کفایت میکنه، ولی تجزیه و تحلیل بیشتر و سوال بیشتر خیلی کمک میکنه، ضریب بالایی هم داره، توصیم اینه استفاده کنید.
زبان خیلی بستگی به سطح زبانی خودتون داره، باید ببینید چجور متوجه میشید، ممکنه کتاب کمکی بهتون نکنه. اگرم زبانتون نمیگم خوب، ولی سطح متوسطی دارید نیاز نیست خودتون رو اذیت کنید.
برای عربی هم میتونه کمک کننده باشه، ولی چیز خیلی خاصی هم برای ارائه نداره.
البته این حرفا فقط درباره فرمول بیست نیست، کلا نظرم درباره دروسه، چون در اصل تفاوت زیادی بین فرمول بیست و سری ماجرای خیلی سبز نیست(البته به نظرم توی بعضی از موارد برای دروس عمومی فرمول بیست بهتر عمل میکنه). -
@_-Zahra-K
برای فارسی حتما توصیه میکنم، به شدت کمک میکنن.
برای محیط زیست و تاریخ زیاد توصیه نمیکنم، کتاب درسی کفایت میکنه، این دو درس به اندازه ای ارزش ندارن که بخواید براش به اندازه فرمول بیست وقت بزارید و تمرین حل کنید.
برای دینی پیشنهادم اینه استفاده کنید، متن کتاب درسی هم کفایت میکنه، ولی تجزیه و تحلیل بیشتر و سوال بیشتر خیلی کمک میکنه، ضریب بالایی هم داره، توصیم اینه استفاده کنید.
زبان خیلی بستگی به سطح زبانی خودتون داره، باید ببینید چجور متوجه میشید، ممکنه کتاب کمکی بهتون نکنه. اگرم زبانتون نمیگم خوب، ولی سطح متوسطی دارید نیاز نیست خودتون رو اذیت کنید.
برای عربی هم میتونه کمک کننده باشه، ولی چیز خیلی خاصی هم برای ارائه نداره.
البته این حرفا فقط درباره فرمول بیست نیست، کلا نظرم درباره دروسه، چون در اصل تفاوت زیادی بین فرمول بیست و سری ماجرای خیلی سبز نیست(البته به نظرم توی بعضی از موارد برای دروس عمومی فرمول بیست بهتر عمل میکنه). -
استرس زبان گرفتم
احساس میکنم نه چیزی میبینم که بنویسم
نه میتونم چیزی رو ترجمه کنم -
استاد بیوشیمیمون فلوشیپ قبول شده
-
میگن تو کل کشور
۱۵نفرمیخواستن -
و حدود ۵۰۰نفر متقاضی...
-
بالاخره تلاششون نتیجه داد...
-
Comrade
ممنون
پس فکر کنم فقط برای فارسی و دینی بخرم
بنظرتون برای امار یا هندسه بخرم یا نه؟@-Zahra-K
@-Zahra-K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:بنظرتون برای امار یا هندسه بخرم یا نه؟
اگر با تدریس دبیر درس رو متوجه میشید در حد کتاب درسی به نظرم حل تمارین کتاب درسی کفایت میکنه و کتاب تشریحی اضافه کاریه.
@_-Zahra-K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زمین شناسی چطور؟
میتونه کمک کننده باشه، ولی چیز خاصی هم نداره، فقط بحث چیزایی مثل یادآوری ها، فعالیت ها و... کتاب زمین شناسی هست که اگر دبیرتون پاسخ همش رو میگه یا از جزوه خاصی که جواب اینا رو داده باشه استفاده میکنید لزومی نداره.
-
ولی ما دوست داشتیم سال بعد استادمون باشن
-
الانم نشستیم بیان بریم تبریک بگیم
نبودن
فک کنم از اینجا فرار کردن -
کجایی استاد
دقیقا کجایی
-
ولی واقعا حقشون بود!
-
اون روز دیدمشون