هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Anzw 18 من علاقه دارم اما ب علت گرمایی بودن نمیتونم بپوشم
️
-
Anzw 18 وای فک کن بپوشیش بعد گرمت شه هیچ جاشو نمیتونی وا کنی یکم خنک شی اونوقته ک حس میکنی داری زنده ب گور میشی
-
Anzw 18 وای فک کن بپوشیش بعد گرمت شه هیچ جاشو نمیتونی وا کنی یکم خنک شی اونوقته ک حس میکنی داری زنده ب گور میشی
Michael Vey دقیقا انگار یچیزی پیچیدن دورت خفه ات کنن
-
این پست پاک شده!
-
Maaah آره بنظرم فرق میکنه..
امید بستن به یچیز الکی چرا؟ خودمونو گول بزنیم؟
حالا اگه اون آدمه کل عمرش با این فکر که فقط امید باشه زندگی کرد و نرفت تا برسه
و بعدش بفهمه اصل و هدف ، رسیدن بوده نه مسیره..
اون وقت چی؟
اینکه بفهمه اونی نبوده که فک میکرده درسته دردناکه ولی حداقل بقیه ی عمرش رو تو آرزو و فکر چیزی نبوده که ارزشش رو نداشته
به اصطلاح عمر رو تلف نکرده -
چند سال قبل از کنکور و هفت سال بعدش ایام خودت را با درس و کتاب و تست و کشیک و بیمارستان بُریدهای تا فارغ التحصیل بشوی آنوقت تا میگویی پزشک هستم بلااستثنا پشتبندش میپرسند «خب پزشک چی؟» و وقتی میگویی عمومی جوری «آها»یی حوالهات میکنند و برایت آرزوی تخصص میکنند انگار این هفت سال را علاف بودهای. ایامت زهر میشود و در تاپترینها، تاپ میشوی و تخصص رادیولوژی قبول میشوی تهش ازت میپرسند «این تخصص رادیولوژی با اونی که توی کنکور سراسری قبول میشن فرق داره یا همونه؟!» چهار سال روزگارت به تلخی قهوه میشود و چشمپزشکی قبول میشوی تهش هنوز فکر میکنند این همان بیناییسنجی پیشرفته است که دکترایش را گرفتهای. طب فیزیکی قبول میشوی از نظرشان این همان فیزیوتراپی است. پرستار شدهای، از نظر بقیه بهیار و بهورز و کمکپرستار همه پرستار هستند. مهندسی خواندهای، فرقی با کسی که در دبیرستان رشتهاش فنی بوده نداری. خیابان و خانه برایت یکی شده و حقوق خواندهای و بعدش هم در آزمون قضاوت قبول شدهای، تهش هم به تو میگویند قاضی و هم به اویی که در شورای حل اختلاف محله است. خلاصه که تو هر کاری کنی نهتنها برای کسی ارزشی ندارد که حتی سعی میکنند به بدترین شکل ممکن ارزشش را پایین بیاورند و آن را لگدمال کنند. پس خیال و زهِ باطل حرفهای مردم. بچسب به چیزی که دَرَش استعداد و توانایی داری و در کنارش ازش لذت میبری.
پرانتز باز: منظور من از این حرفها برتری دادن یک رشتهی خاص بر دیگری نیست. منظور من بیان دقیق بیاعتباری و بیاعتنایی حرف مردم است. وگرنه این روزها و با این اوضاع روزگار هیچ رشتهای بر دیگری برتری چندانی ندارد و انتخابی هم اگر باشد بین خوب و بد نیست. حتی بین بد و بدتر هم نیست، انتخاب بین رجز و رجزتر است. پرانتز بسته.
اندر پَندهایَم…
#کپی به شدت حق!