هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چه قشنگگگگ...
-
از هرچی آدم کینه ای و بد دل متنفرم
من شاید توی مجازی یکم کینه ای بوده باشم که سعی کردم درستش کنم ولی در واقعیت اصلا کینه ای نبودم ...
ینی جوریم که با یکی قهر میکنم بعد یه مدت که میگذره اصن نمیدونم چرا باهاش قهرم بعد میرم باهاش دوستی میکنم
اونوقت یه سری آدما وقتی حرف از دوستی میزنی میتونن تا ۲۴ ساعت برات حرف درارن ک اون طرف چ آدم گندی بوده و دیگ بدرد رفاقت نمیخوره
بخدا دنیا دو روزه ارزش نداره اینقد ازهم کینه به دل بگیریم
واقعا دردناکه وقتی با همون دوستت روزهاتو گذروندی الان اینقد فاصله و کینه و دشمنی بینتون باشه ...
و چقدر اون آدمی که خوش قلبه به دل همه میشینه ... بجای اینکه اینقد حرف دربیاره روی خوش نشون میده :))
یکم قدر همو بدونیم و باهم مهربون باشیم 🥲 -
بینوایان هم اصلا از شخصیت کوزت خوشم نیومد ولی قلم ویکتور هوگو مثل معجزه بود، مسائل اجتماعیای که به تصویر کشیده بود واقعا دوستداشتنی بودن مخصوصا اینکه نمونهش تو جامعه فعلی که دارم نفس میکشم هست...
تنها شخصیت اصلیای که بدلم نشست واقعا آنهشرلی بود هم داستانش هم خودش هم برنامهکودکش هم سینماییها و مجموعههایی که ازش ساختن(تازه هرکدومو هزار بار دیدم و خوندم
)
-
سر همین چیزا بود که رابطه من و پسرداییم هیچوقت مثل قبلش نشد ... تمام سعی خودمو کردم که همه چیو فراموش کنم ولی هیچوقت با اون حرفایی که راجب من زده بود دلم ازش پاک نشد ... شاید الان باهم خوب باشیم ولی اون عمق دوستی بینمون کجا الان کجا :))
-
هعی زندگی
-
قرمز شدن گوشم حاکی از آن است که عصبیم
برم یکم فکرمو آزاد بزارم :))
-
عمر گران مایه در این صرف شد
هرچه کپچا زدم، گوگل گفت: "رباتی!"
هرچه تلاش کردم و کردم، نشد
گوگل به من گفت: "تو انسان نباشی!"
به copilot گفتم یه شعر بده در مورد این موضوع اینو گفت
-
بچها دوستم آزمون ریاضی برگزار میکنه ... دنبال اسم براش میگرده نظراتتون بگید
عاشق انیمه هست ترکیب انیمه و ریاضی باشه که عالی میشه
Michael Vey چون انیمه خیلی میبینی
@دانش-آموزان-آلاء -
@Danial-al
البته هنوز نتایج کنکور نیومده میدونی که؟
دامپزشکی هم جزء اولویت هامه میتونم درخدمت باشم -
پرستو بابایی
بنظرم جمعهمِهردُخت
شایدم شنبه 🥲 -
درد معده م از ظهره زده تو دستمم
یکیم نیست به معده م بگه آخه تو چرا نخود هر آش میشی