هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 وای
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to AmirBarsam on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam خواهش میکنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to lO_Ol on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol
مارا عفو کنید
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito آهان ممنونم ازت
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
قربونت️️
خوبم مرسی تو چطوری -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هاراکیری نمده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 چرا
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی نه اینکه اداشو در بیاره:/
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا من دیر دیر میام
شما چرا فراموشم میکنین -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 چرا میکردن
البته تا قبل از ورود به ۶ سالگی
البته یکی از آبجیام بعضی وقتا اون لباسای بابام که حالت اسپورت داره رو خودش میپوشه میره بیرون
ولی نه اینکه اداشو در بیاره:/ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 چن وقت پیش بهش گفتم بابا یادته اینو؟گفت نه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian
سلامممم چطورییی
مرسی خوبم
چه خبر -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
پست 51669 از 147760