مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره
-
negwin بالاخره امام جمعهست ها !تاکیید میکنم #امام
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-dentist ب حق پنج تن خوشبخت شن ان شاالله .... ماکه بخیل نیستیم....
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negwin در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
@mr-dentist ب حق پنج تن خوشبخت شن ان شاالله .... ماکه بخیل نیستیم....
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اون دنیا حساب کتاب میکنیم باهاشون -
negwin نگین از این دعا هایی که از اعماق وجودت میکنی واسه موفقیت خودمون هم بکن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negwin ازدواج نکردن ک بابا :
باباعه دختر نداد بهشون -
باباعه دختر نداد بهشوننوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-dentist میدونم باو.... ازون دعاهای معنادار :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
باباعه دختر نداد بهشون@mr-dentist غمت نباشه خودم آستین بالا میزنم براش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@mr-dentist غمت نباشه خودم آستین بالا میزنم براش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAHIL_28 در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
@mr-dentist غمت نباشه خودم آستین بالا میزنم براش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نه من خیلی غم دارم :|
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایی شما اون دنیا میگذری ازشون؟
-
RAHIL_28 در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
@mr-dentist در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
RAHIL_28 در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
نخندا تصمیم گرفتم یه مدت غمگین باشم شاید خدا هم نظری به ما کرد خوبه همین غم داشتنتو نگه دار شاید یه جایی بدردمون خورد
-
negwin در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
خدایی شما اون دنیا میگذری ازشون؟
نگین شاید یکی پیدا شد واسه ناراحتی ماهم چاره سازی کرد اره اون موقع میگذرم ازشون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاقا بیخیال شین....
پس فردا داستان میشه حداقلش برا من....
صلوااااااااااااااااات -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-dentist عاقا این خوبه..من بااین موفقم.....
مدیونی فک کنی چون سیدم اینو گفتما -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون دنیا هم یهو دیدی گفتن سید ها سهمیه دارن همینطوری برن بهشت دو تا خونه مونده سر اون بیاید ببینیم کی ثوابش چقدر ثواب داره , اون دو نفر که بیشتره ثوابشون برن تو اون دوتا خونه
-
اون دنیا هم یهو دیدی گفتن سید ها سهمیه دارن همینطوری برن بهشت دو تا خونه مونده سر اون بیاید ببینیم کی ثوابش چقدر ثواب داره , اون دو نفر که بیشتره ثوابشون برن تو اون دوتا خونه
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-dentist عالیییییییییییییییییییییییییییییی
-
بابا بیخیال این تایپیک شید.
کاری از دست من و شما بر نمیاد مگر اینکه تو همون سهمیه منطقه خودمون رتبه خوب بیاریم.
این بحثا رو بذارید برا بعد کنکورتون. -
کاری از دست من و شما بر نمیاد مگر اینکه تو همون سهمیه منطقه خودمون رتبه خوب بیاریم.
این بحثا رو بذارید برا بعد کنکورتون.نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این بحثا رو بذارید برا بعد کنکورتون.نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soheil95s95 در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
آقا صاحب تاپیکک هستا همینجا
-
این بحثا رو بذارید برا بعد کنکورتون.نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soheil95s95 ن اخه .. اینجوری حرفای تو دلمونو میگیم..اروم میشیم
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که میدونم این سهمیه ها هم تقصیر آمریکاست اگه تحریم ها رو برداره صندلی وارد میکنیم دیگه به مشکل نمیخوریم برای صندلی داخل دانشگاه