هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Masoumeh-sh شنبه بعد وقتی استاد زبان تخصصی مون رو متن میخونه برات میفرستم
ب عنوان فان تایم گوش بدهی چیز عجیبیه ...
@Danial-al چرا؟
بلد نیست؟
-
بچه ها.. این یعنی "هم حضوریه هم الکتریکی" (یعنی هر دو نوع ثبت نامو باید انجام بدیم) یا اینکه "یا میتونین حضوری بیاین ثبت نام یا میتونین همون الکترونیکی ثبت نام کنید"؟
اخه نگاه کنین این زیر اینو نوشته:
Michael Vey هم اینترنتی هم حضوری
-
Maaah اگه نداری موقتشو از مدرسه بگیر
-
بچه ها.. این یعنی "هم حضوریه هم الکتریکی" (یعنی هر دو نوع ثبت نامو باید انجام بدیم) یا اینکه "یا میتونین حضوری بیاین ثبت نام یا میتونین همون الکترونیکی ثبت نام کنید"؟
Michael Vey فک میکنم هر دوش هست
برای ما پارسال یدور ثبت نام آنلاین انجام دادیم مدارک رو ثبت کردیم ( یه همچین فرمی هم بود که مدارک لازم رو نوشته بود)
یروزم مشخص کردن برای ثبت نام حضوری رفتیم و اونجا مدارک دیدن و تایید کردن ، خوابگاه و اینا مشخص شد و یه برگه دادن دستمون به عنوان کارت دانشجویی -
Michael Vey
سلام
تا جایی که اطلاع دارم
مرحله اول ثبت نام معمولا آنلاینه(نام نویسی و پیش ثبت نام(وارد کردن اطلاعات و ... در سایت دانشگاه)
و برای تکمیل ثبت نام به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه میشه.
خیلی از مراحل به صورت آنلاین انجام میشه -
Michael Vey هم اینترنتی هم حضوری
@Masoumeh-sh ک اینطور.. الان بنظرت وقتی سنجش گفته از 22 مهر (فردا) ثبت نام شروع میشه ما میتونیم قبل ثبت نام الکترونیکی بریم حضوری ثبت نام کنیم؟ یا منتظر زمانی که سایت دانشگاه میشه باشیم؟
پ.ن: دلیل عجلم برای خوابگاهه که سریع بگیرم
-
@Masoumeh-sh ک اینطور.. الان بنظرت وقتی سنجش گفته از 22 مهر (فردا) ثبت نام شروع میشه ما میتونیم قبل ثبت نام الکترونیکی بریم حضوری ثبت نام کنیم؟ یا منتظر زمانی که سایت دانشگاه میشه باشیم؟
پ.ن: دلیل عجلم برای خوابگاهه که سریع بگیرم
Michael Vey نه اول ثبت نام اینترنتی و انجام میدی بعد خود دانشگاه میگه کی برای حضوری بیای
-
Michael Vey
سلام
تا جایی که اطلاع دارم
مرحله اول ثبت نام معمولا آنلاینه(نام نویسی و پیش ثبت نام(وارد کردن اطلاعات و ... در سایت دانشگاه)
خیلی از مراحل به صورت آنلاین انجام میشهHhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
سلام
تا جایی که اطلاع دارم
خیلی از مراحل به صورت آنلاین انجام میشهAinoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برای ما پارسال یدور ثبت نام آنلاین انجام دادیم مدارک رو ثبت کردیم ( یه همچین فرمی هم بود که اطلاعات رو نوشته بود)
یروزم مشخص کردن برای ثبت نام حضوری رفتیم و اونجا مدارک دیدن و تایید کردن خوابگاه و اینا مشخص شد و یه برگه دادن دستمون به عنوان کارت دانشجوییترتیب ثبت نام مهمه؟ اول الکترونیکی بعد حضوری؟ یعنی نمیشه حضوری رفت اونجا بهشون بگیر خودت الکترونیکی ثبت نام کن؟
-
ولی خب چون تو خوابگاهی هستی بازم زنگ بزن از دانشگاه بپرس
-
Michael Vey نه اول ثبت نام اینترنتی و انجام میدی بعد خود دانشگاه میگه کی برای حضوری بیای
@Masoumeh-sh آخ... اخه برا خوابگاه میترسم.. نمیشه بعد ثبت نام الکترونیکی (و قبل ثبت نام حضوری) رفت دانشگاه برای خوابگاه؟
-
@f-nalist
اون دیگه چیه خدای من:||پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist
اون دیگه چیه خدای من:||پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist
یا خدا://خیلی چیز چرتیه نسترن
از صبح درگیرم -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
سلام
تا جایی که اطلاع دارم
خیلی از مراحل به صورت آنلاین انجام میشهAinoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برای ما پارسال یدور ثبت نام آنلاین انجام دادیم مدارک رو ثبت کردیم ( یه همچین فرمی هم بود که اطلاعات رو نوشته بود)
یروزم مشخص کردن برای ثبت نام حضوری رفتیم و اونجا مدارک دیدن و تایید کردن خوابگاه و اینا مشخص شد و یه برگه دادن دستمون به عنوان کارت دانشجوییترتیب ثبت نام مهمه؟ اول الکترونیکی بعد حضوری؟ یعنی نمیشه حضوری رفت اونجا بهشون بگیر خودت الکترونیکی ثبت نام کن؟
Michael Vey
آره مهمه چون اونایی که ثبت نکرده بودن کلی معطلی کشیدن خودت انجام بدی قبلش با خیال راحت میری اونجا
خودشون ثبت نمیکردن چون خیلی شلوغ بود 🥲 -
ولی خب چون تو خوابگاهی هستی بازم زنگ بزن از دانشگاه بپرس
@Masoumeh-sh پیشنهاد خوبیهه ممنونممم
-
Michael Vey
سلام اول آنلاین بعدش حضوری -
@Masoumeh-sh آخ... اخه برا خوابگاه میترسم.. نمیشه بعد ثبت نام الکترونیکی (و قبل ثبت نام حضوری) رفت دانشگاه برای خوابگاه؟
Michael Vey نمیدونم من خوابگاهی نیستم از این چیزا اطلاعی ندارم میگم که بهتره زنگ بزنی از خودشون بپرسی
-
Michael Vey
آره مهمه چون اونایی که ثبت نکرده بودن کلی معطلی کشیدن خودت انجام بدی قبلش با خیال راحت میری اونجا
خودشون ثبت نمیکردن چون خیلی شلوغ بود 🥲Ainoor ک اینطوور ممنونمم