هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@ma-a
جدیی
️ ...
اصلاحح میکنم
ی وقتایی تودلی
ابریمیشدی وقتایی تودلی جوجه ای میشد
...
ی جوری شد
️
️ ...
Hhh Hh
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
-
@ma-a
جدیی
️ ...
اصلاحح میکنم
ی وقتایی تودلی
ابریمیشدی وقتایی تودلی جوجه ای میشد
...
ی جوری شد
️
️ ...
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@M-an
خانم اجازه ؟ چرا آکیتو Akito کنار نام کاربریش فارغ التحصیل آلاء زده ولی برای من نزده ؟ ( عضویتم تایید شده) -
خیلی جالبه
یکی از اولین کسایی که منو فالو کرد، یعنی زهرا محمدی b
فقط یه لحظه ثبت نام کرد و فقط هم دو نفر فالو کرد و بعد از ۶ دقیقه دیگه هیچوقت نیومد
جالب اینه که اون یه نفر دیگه فامیلیش داراب زاده است و منم اصالتا دارابی ام:/
داراب مثل تهران نیست که اسمشو جایی ببینی عادی باشه...:/ -
@M-an
خانم اجازه ؟ چرا آکیتو Akito کنار نام کاربریش فارغ التحصیل آلاء زده ولی برای من نزده ؟ ( عضویتم تایید شده)نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally خودت باید بزاری کنار اسمت
-
میزان سطح دغدغه ام :
-
@M-an
خانم اجازه ؟ چرا آکیتو Akito کنار نام کاربریش فارغ التحصیل آلاء زده ولی برای من نزده ؟ ( عضویتم تایید شده)فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده@Sally باید بری تو ویرایش نمایه
-
@M-an
خانم اجازه ؟ چرا آکیتو Akito کنار نام کاربریش فارغ التحصیل آلاء زده ولی برای من نزده ؟ ( عضویتم تایید شده)فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده@Sally
چرا منم می زنم درخواست عضویت می زنه در انتظار تایید
چرا تایید نمیشه
️
️
-
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally برو درستش کن بعد ذوق کن
-
به به
-
خیلی زیباست
🫶
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally مبارکه
-
Ainoor
عهههههه هویش
مرسی آینور جون -
یعنی ممکنه در آینده یکی از ماها بشه مدیر بجای خانم مدیر فعلی؟؟...
-
Ainoor
من رفتم ولی دو تا گروه بیشتر نداره
فارغ التحصیل ها رو نمیاره -
عه من که کاری نکردم چطور درست شد!؟
-
@Danial-al از ایناس که دیگه دارن بازنشست میشن
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh نه پیرم نیست جوونم نیست استاد زبان نیست استاد راهنما رشتمونه ، که ...
چی بگم نمی دونم همه طور آدمی هست دیگه -
اگر این ماشین قرمز هام ابی می شد
خیلی خوب بود️