هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اکسپلورم🫶
-
پرستو بابایی سلام
نگران نباش
فرم سلامت جسم و روان رو باید از خود پزشک های معتمد دانشگاه بگیری@fateme-shafeie
همین فرمه منظورتونه؟
فرم+معاينات+پزشکي+.pdf -
️
️
️
️
️
-
مِهردُخت چایی کمرنگ بخور خوب میشی
خودم زیاد چایی نمیخورم ولی وقتی سرم درد میکنه میخورم بهتر میشه
️
-
کلا اینستاگرام یه سریا دارن پز قیافه شون رو میدن
-
صدکیلو آرایش داره ، عمل های زیبایی فراوان بعد میگه ژنتیک خوب
-
عجبببببب
-
@Sally
زمان کوتاهی موندگار ه
نهایت 2 ده
️
-
Akito اوووووو نه بابا
هر دانشگاهی خودش هم روانشناس داره هم پزشک
پزشک که نیاز نیست برید
ولی روانشناس میفرستن یه سری سوال میپرسه بعد تاییدیه سلامت روان رو هم باید به صورت الکترونیکی بزنید
اصلا شما نیاز نیست هیچ کاری کنید الان
ثبت نام کنید فقط از طریق سایت بعد هم پاشید برید دانشگاه
همین
یه مقدار هم ودیعه خوابگاه باید بزنید که توی سایت صندوق رفاه هست که خودش راهنمایی میکنه توی مراحل ثبت نام
بعد هم انتخاب اتاق که سعی کنید از یه نفر که تو اون دانشگاه هست بپرسید ببینید کدوم خوابگاه و کدوم اتاق ها بهتره
یه سری فیلتر داره که هم رشته خودت و هم دانشکده ای خودت و همشهری خودت و .... باشه که بر اساس شخصیت خودتون فیلتر ها رو اعمال کنید
غیر از این دیگه نیاز به کاری نیست -
مِهردُخت
هعیییی -
@Sally اون عکس بالایی
هیچوقت یادم نمیره وقتی بچه بودم آبجیم به زور مجبورم کرد تماشاش کنم... -
@fateme-shafeie
همین فرمه منظورتونه؟
فرم+معاينات+پزشکي+.pdfAkito اره
اینا هر چیش رو میدونی پر کن هر چی هم نمیدونی نمیخواد -
Akito اوووووو نه بابا
پزشک که نیاز نیست برید
ولی روانشناس میفرستن یه سری سوال میپرسه بعد تاییدیه سلامت روان رو هم باید به صورت الکترونیکی بزنید
همین
یه مقدار هم ودیعه خوابگاه باید بزنید که توی سایت صندوق رفاه هست که خودش راهنمایی میکنه توی مراحل ثبت نام
بعد هم انتخاب اتاق که سعی کنید از یه نفر که تو اون دانشگاه هست بپرسید ببینید کدوم خوابگاه و کدوم اتاق ها بهتره
یه سری فیلتر داره که هم رشته خودت و هم دانشکده ای خودت و همشهری خودت و .... باشه که بر اساس شخصیت خودتون فیلتر ها رو اعمال کنید
غیر از این دیگه نیاز به کاری نیست@fateme-shafeie
اهااا خیلی ممنون لطف کردید
🩵
-
Akito اوووووو نه بابا
پزشک که نیاز نیست برید
همین
غیر از این دیگه نیاز به کاری نیست@fateme-shafeie به به، دم شما بسیار گرم، خیالم حسابی راحت شد
-
jahad_121 خواهش میکنم
️
-
Akito اره
اینا هر چیش رو میدونی پر کن هر چی هم نمیدونی نمیخواد@fateme-shafeie میتونم کلن همه رو ببرم دانشگاه بدم دست پزشک پر کنه، درسته؟