هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چرا دارین ازمایش میدین؟ دانشگاهتون گفته؟
Blue28 پرستو بابایی و ... -
مِهردُخت
اره
-
@ma-a نه اکثرا باهات خوب رفتار میکنن و جوابتو میدن
@Masoumeh-sh شکر پس
-
هنوزم اطلاعیه ندادن دانشگاها؟؟؟
-
@ma-a دانشگاه من داده
-
Aqua من خوبم.چیشدی؟باز اورثینک کردی؟
-
چرا دارین ازمایش میدین؟ دانشگاهتون گفته؟
Blue28 پرستو بابایی و ...Michael Vey برای همون فرمه که تو اطلاع سنجش بود
-
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها الان یه سوال
کسی اون فرم سلامت رو پر کرده؟
لطفاااا جواب بدید
می ترسم دیر بشه برای ثبت نام ،مخصوصا خوابگاه..پرستو بابایی
اون فرم سلامت رو که من از چند تا دانشجو پرسیدم گفتن که اصلا اونا همچین چیزی نداشتن و برای خوابگاه هم حداقل شاید فقط دانشگاه ما اینجوری باشه ولی گفت باید ثبت نام و مدارکتو پست کنی وقتی ثبت نام شدی برات انتخاب واحد میکنه دانشگاه وقتی انتخاب واحد شدی میتونی خوابگاه بگیری. -
Aqua آره
خیلی طبیعیه.میخوای صحبت کنیم؟ -
پرستو بابایی
اون فرم سلامت رو که من از چند تا دانشجو پرسیدم گفتن که اصلا اونا همچین چیزی نداشتن و برای خوابگاه هم حداقل شاید فقط دانشگاه ما اینجوری باشه ولی گفت باید ثبت نام و مدارکتو پست کنی وقتی ثبت نام شدی برات انتخاب واحد میکنه دانشگاه وقتی انتخاب واحد شدی میتونی خوابگاه بگیری.Foruhar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اون فرم سلامت رو که من از چند تا دانشجو پرسیدم گفتن که اصلا اونا همچین چیزی نداشتن
اره جدیده چون من پیش دکتر و پایگاه سلامت و اینا رفتم میگفتن تا حالا ندیدن اینو هیچکبم گردن نمیگرفت انجام بدهه
-
Aqua مرسیی
درست میشه ولی ماه ها زمان میبره -
اخرین چیزی ک گذاشتن همینه...
-
Foruhar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اون فرم سلامت رو که من از چند تا دانشجو پرسیدم گفتن که اصلا اونا همچین چیزی نداشتن
اره جدیده چون من پیش دکتر و پایگاه سلامت و اینا رفتم میگفتن تا حالا ندیدن اینو هیچکبم گردن نمیگرفت انجام بدهه
Blue28
باور کنید شما دخترا راحت ترین
چون ما یک بازه بین تموم شدن کنکور و قبولی دانشگاه ، بیمه مون قطع میشه چون از تحت تکلف پدر خارج میشیم تو سامانه
باید بریم دانشگاه نامه ببریم برای بیمه
خلاصه بیمه نداریم
معلوم نیست یه چکاپ چند بشه.... -
Michael Vey برای همون فرمه که تو اطلاع سنجش بود
Blue28 اوه جدیی؟
بنظرت برا من ک برا یکی دو ماه پیشه خوبه یا باز باید برم؟
️
-
مخفف دانشگاه لرستان میشه lums