هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua آقامهدی خوبی
-
به هر کدوم از شماره های دانشگاه زنگ میزنم جواب نمیدن:|
دقیقاهمون شماره ها رو گذاشته بودین برای مشکل توی ثبت نام؛پس چرا کسی پاسخگو نیست ؟پرستو بابایی جالبه من دانشجو شهر خودمونم
بعد یادمه ترم اول بود یا برای ثبت نام یه کاری داشتم هرچی زنگ میزدم برنمیداشتن ( نه اینکه مشغول باشه تلفن نه کلا کسی تلفن رو برنمیداشت)
حضوری رفتم دانشگاه دیدم همه دارن با تلفن حرف میزنن و کسی جوابم و نمیده -
پرستو بابایی دانشگاهتون اطلاعیه داد؟
Blue28
آره ولی فعلا یه سری فرم ها هست که بارگذاری نکردن -
پرستو بابایی جالبه من دانشجو شهر خودمونم
بعد یادمه ترم اول بود یا برای ثبت نام یه کاری داشتم هرچی زنگ میزدم برنمیداشتن ( نه اینکه مشغول باشه تلفن نه کلا کسی تلفن رو برنمیداشت)
حضوری رفتم دانشگاه دیدم همه دارن با تلفن حرف میزنن و کسی جوابم و نمیده@jahad-20
آره برای منم همینه ،کلی بوق می خوره دست آخرم کسی جواب نمیده
باز خوبه شما شهر خودت بودی
-
بچهها الان این آزمایشا بر همه اجباریه؟ :///
منم برم فردا؟ -
مِهردُخت در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
امیدوارم مشکلی که با پنجره اتاقت داشتی حل شده باشهچه داستان هایی که من با این نداشتم
️
هنوزم بر می گردم نگاه می کنم ببینم چیزی پشتش هست یا نیست -
_ Reza _
امروز صبح ساعت ۱۰ تو محوطه دانشکده علوم پزشکی با پدرم نشسته بودم شما پدرتون هم اومدین پیش ما نشستیم طبق معمول خجالت کشیدم سلام کنم -
اولش گفتم شاید شما نباشین ولی پدرتون گفت رضا فهمیدم شمایین یه تیشرت مشکی تن تون بود
_ Reza _ -
_ Reza _
امروز صبح ساعت ۱۰ تو محوطه دانشکده علوم پزشکی با پدرم نشسته بودم شما پدرتون هم اومدین پیش ما نشستیم طبق معمول خجالت کشیدم سلام کنم -
اولش گفتم شاید شما نباشین ولی پدرتون گفت رضا فهمیدم شمایین یه تیشرت مشکی تن تون بود
_ Reza _ -
-
-
_ Reza _ -
مِهردُخت
نمیدونم چی قبول شدن ولی امروز که برای ثبت نام رفته بودم تو دانشکده علوم پزشکی دیدمشون🥴 -
مِهردُخت
نمیدونم چی قبول شدن ولی امروز که برای ثبت نام رفته بودم تو دانشکده علوم پزشکی دیدمشون🥴