هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally
زبانمو چیکار کنم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k البته فعلا
وقتی برم دانشگاه دیگه نزدیک نیستم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائمن یکسان نباشد حال دوران غم مخور -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally وای
زهرمار
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a ای وای منم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k شیراز
راستی فوق لیسانس هم بگیری شانس بیشتری داری توی بیمارستان های دولتی سوپروایزر بشی، ولی سوپر بودن مسئولیتش بالاتره و واقعا درآمدش اونقدر فرقی نداره
همه همکار های مامانم که فوق گرفتن پشیمونن -
Blue28 ۲۰ مهرروز اعلام نتایج وووووو روز بزرگداشت حافظ بود:)))
انقد فال گرفتم من این مدت تقریبا همه غزلاشو ی دور خوندم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ازمون زبانی که قبلش میگیرنو چه خاکی بریزم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a وای
-
Blue28 من پرسیدم میگن تقریبا اکثر بچه ها باید از پیش یک بخونن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم نمیخواد برم مدرسه...:/
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخجون بریم دانشگاه غر بزنیم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی وقته غر نزدم
-
جدا من الان دیدم پاورپوینتای استاد بافت شناسی کاملا زبان اصلی بود
-
۳ واحده فک کنم بچه ها نترسین
102562/154479