هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی
عذاب وجدان اینکه فردا 19 بگیرم تو حسابان نمیزارهHako
برو بخون خب مرد حسابی یا بخون یا بخواب
پیشنهاد دیگه ای ندارم -
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد یکم بمیرم خوب که خستگی هام در رفت دوباره متولد بشم
-
Hako
پیشنهاد دیگه ای ندارمنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
یادت نره به پنجره نگاه کنی -
@M-Shajarian برو بابا
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه قراره اشتباهی انجام بدین یا تنها که هستید انجام بدین و به کسی نگید یا اگه جلوی کسی اشتباه میکنید جوری باشه که مطمئن باشید طرف به روتون نمیاره و هر چند ساعت یه بار تو سرتون نمیکوبه اشتباهتون رو
-
مِهردُخت
به میله در چوب لباسی زده بودم با یونیفورم مدرسه گفتم اگه جن تو اتاق باشه موقع حرکتش سمت تخت من چوب لباسیه می افته(چوب لباسی در صورت وارد کردن نیروی دست زیاد میتونی تکون بدی)بعد همینو نگفتم یهو چوب لباسی افتاد..
برداشتم با هزار تا سوره زدم سر جاش گفتم اگه واقعا چیزی حضور داره کنارم یه نشونه بده ..بعد مطمین شدم که چوب لباسی به زور از جاش در بیاد همینکه رفتم سمت تختم دوباره افتاد -
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ملاتونین داره اثر میکنه
-
Hako
پیشنهاد دیگه ای ندارمپرستو بابایی
خواب رو ترجیح میدم -
زیر مجموعه ی خودم هستم
مثل مجموعه ای که سخت تهی ست
در سرم فکر کاشتن دارم
گرچه باغ من از درخت تهی ست
-
@M-Shajarian بدو بدووو یه ایسگا جور کنین امپراطور
-
مِهردُخت
به میله در چوب لباسی زده بودم با یونیفورم مدرسه گفتم اگه جن تو اتاق باشه موقع حرکتش سمت تخت من چوب لباسیه می افته(چوب لباسی در صورت وارد کردن نیروی دست زیاد میتونی تکون بدی)بعد همینو نگفتم یهو چوب لباسی افتاد..
برداشتم با هزار تا سوره زدم سر جاش گفتم اگه واقعا چیزی حضور داره کنارم یه نشونه بده ..بعد مطمین شدم که چوب لباسی به زور از جاش در بیاد همینکه رفتم سمت تختم دوباره افتاد -
زیر مجموعه ی خودم هستم
مثل مجموعه ای که سخت تهی ست
در سرم فکر کاشتن دارم
گرچه باغ من از درخت تهی ست
@Hamid-s سلام حالتون خوبه؟
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلاس هفتم که بودیم معلم ریاضی میگفت یک بز گَر گله را گر میکند
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با کسایی معاشرت کنید که به رشدتون کمک کنند
-
اگه قراره اشتباهی انجام بدین یا تنها که هستید انجام بدین و به کسی نگید یا اگه جلوی کسی اشتباه میکنید جوری باشه که مطمئن باشید طرف به روتون نمیاره و هر چند ساعت یه بار تو سرتون نمیکوبه اشتباهتون رو