هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mahdi-ek
اتاق ما هم اکنون : -
@fateme-shafeie
تیپ ۳ام
البته اتاق۲_۴نفره هم هست!
ولی اکثریت ۶نفره ایمزهرا بنده خدا 2 کدوم دانشگاه ؟
-
منی که تا قبل نتایج می خواستم برم سراغ منابع و بخونم ازشون
و حالا نمیرمپرستو بابایی اقا یه کار خیلی مهم اینکه اصلا به فکر منیع گرفتن نباشید خب
میدونم شما گفتی برم سراغ خوندن ولی گفتم یادت بمونه
من خودم همون اول یه فیزیولوژی و اناتومی خریدم هیچوقت به کارم نیومد اهدا کردم یکی از دوستان پزشکیم
بعد اومدم برای آسکی یه کتاب بخرم همین امسال کتاب امادگی مهارت های بالینی آسکی بود وقتی اومد متوجه شدم نصفش انگلیسیه و نصف دیگش عکس و نمودار و تقریبا همش تو بیهوشی میلر هست و کتاب برای امادگی کسایی بود که تخصص بیهوشی میخونن
چهارصد و هشتاد هزار تومن ناقابل پولشو دادم -
هوا گرم است
و حوصله ی مباحثه نیست
من غمگینم
و همین که بادی خنک به صورتم بوزد
هر حرفی را قبول میکنم... -
@mahdi-ek
اتاق ما هم اکنون : -
@Danial-al من کیک بستنی میخوام
-
زهرا بنده خدا 2 زهرا من اناتومی یک فقط اندام فوقانی خوندم همه سوالا از اندام تحتانی بود
@jahad-20
وای
سم خالص
من کلی حذفیات داشتم
️
کلا معروفم به حذف کردن
هرچیم حذف میکنم سوالا از همونه
(کاش نخندم)
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
برای ما برای ورود
اول ش یکی از اینا گفته بود یک کدی بزنیم بعدش کدملی هم بزنیم
به نظرم توضیحات مراحل ثبت نام خود سایت دانشگاه هتون چک کنیدببین اینجوریه، اطلاعاتمو که میزنم دوباره همین صفحه رو میاره
-
@mahdi-ek اگه ورودی جدیدی بری خوابگاه میفهمی که ارهههههههههه کپک که چی بگم شپش هم میزنهههههخ
-
-
عه چه شیک گروه دانشجویان درس خون!!
-
پرستو بابایی اقا یه کار خیلی مهم اینکه اصلا به فکر منیع گرفتن نباشید خب
میدونم شما گفتی برم سراغ خوندن ولی گفتم یادت بمونه
من خودم همون اول یه فیزیولوژی و اناتومی خریدم هیچوقت به کارم نیومد اهدا کردم یکی از دوستان پزشکیم
بعد اومدم برای آسکی یه کتاب بخرم همین امسال کتاب امادگی مهارت های بالینی آسکی بود وقتی اومد متوجه شدم نصفش انگلیسیه و نصف دیگش عکس و نمودار و تقریبا همش تو بیهوشی میلر هست و کتاب برای امادگی کسایی بود که تخصص بیهوشی میخونن
چهارصد و هشتاد هزار تومن ناقابل پولشو دادم -
عه چه شیک گروه دانشجویان درس خون!!
-
-
-
@mahdi-ek اونا پردست
اره