هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@shiva-tr بستگی داره به خودت که چقدر بخواای
همه چی میشه چرا نشه -
@shiva-tr چون نمیشه
-
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه سوال جدا از درس..چرا نمیشه نام کاربری رو عوض کرد؟
نمیشه دیگ...... همچین امکانی وجود ندارع..بر داشتنش
-
@shiva-tr بستگی داره به خودت که چقدر بخواای
همه چی میشه چرا نشه -
@اسمان-ابی
اخه میدونی من یه مشکلی ک دارم اینه که نمیتونم تستارو یکی درمیون بزنم باید کل خیلی سبز رو حل کنم@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی
اخه میدونی من یه مشکلی ک دارم اینه که نمیتونم تستارو یکی درمیون بزنم باید کل خیلی سبز رو حل کنمخب این ی نوع وسواسه.....
-
@اسمان-ابی
اخه میدونی من یه مشکلی ک دارم اینه که نمیتونم تستارو یکی درمیون بزنم باید کل خیلی سبز رو حل کنم@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی
اخه میدونی من یه مشکلی ک دارم اینه که نمیتونم تستارو یکی درمیون بزنم باید کل خیلی سبز رو حل کنمزدن همه تستا اشتباه محض
-
@اسمان-ابی
اخه میدونی من یه مشکلی ک دارم اینه که نمیتونم تستارو یکی درمیون بزنم باید کل خیلی سبز رو حل کنمزدن همه تستا اشتباه محض
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی
من خودم همیشه 90به بعدو میزنم...
-
@اسمان-ابی
اخه میدونی من یه مشکلی ک دارم اینه که نمیتونم تستارو یکی درمیون بزنم باید کل خیلی سبز رو حل کنم@shiva-tr خب بعد برا مرور فصل برمیگردی همه رو میزنی دگه
نمیشه که همون بار اول همه رو بزنی -
@اسمان-ابی
-
@soheil95s95
اخه اگه کامل نزنم حس میکنم ناقص خوندم کلا حس خوبی ندارمخب وقتی ی چنتا تست حل میکنی..میبینی همه رو درس ج میدی..... دیگ این حس نباید توجهی کرد دیگ..
-
@shiva-tr خب بعد برا مرور فصل برمیگردی همه رو میزنی دگه
نمیشه که همون بار اول همه رو بزنی@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@shiva-tr خب بعد برا مرور فصل برمیگردی همه رو میزنی دگه
نمیشه که همون بار اول همه رو بزنی
خب برا مرور برمیگردم علامت دارای خودمو میزنم
نمیدونم بخدا باید این وسواس رو بذارم کنار چون واقعا دیگ فرصت نیس همه تستارو بزنم -
@shiva-tr واا من که اگه بخوام همه ی گاج نقره ایو همون بار اول همشو بزنم که تا سال دیگم فصلارو تموم نمیکنم
-
روزتون خوش
-
@soheil95s95
اخه اگه کامل نزنم حس میکنم ناقص خوندم کلا حس خوبی ندارماینطوری بدرد نمیخوره
من مثلا تو فیزیک از الگو استفاده میکنم خودش دو بخش داره تستاش بخش اولو میزنم بخش دوم میمونه برا بعد -
تو کنکورم قرار نیس به همه تستا جواب بدین که
باید تستای خوب و اسونو شناخت -
@اسمان-ابی
@اسمان-ابی
اخه میدونی من یه مشکلی ک دارم اینه که نمیتونم تستارو یکی درمیون بزنم باید کل خیلی سبز رو حل کنمفیزیک 3 رو کامل خوندم چند بار 100 زدم
خیلی سبز گرفتم چنتا تست زدم بیشتر تستاش 1 صفحه یا نصف صفحه پاسخ تشریحی داشت -
@soheil95s95
اخه اگه کامل نزنم حس میکنم ناقص خوندم کلا حس خوبی ندارماینطوری بدرد نمیخوره
من مثلا تو فیزیک از الگو استفاده میکنم خودش دو بخش داره تستاش بخش اولو میزنم بخش دوم میمونه برا بعد -
@dr-bernosi
منظورتون از بخش دوم تستای تکمیلیه؟چون منم پیش الگو دارمبله
-
تجربی هستین?